Agnetha Fältskog släpper ny singel med Gary Barlow

Den 18 november släpper Agnetha Fältskog sin senaste singel från hyllade albumet “A”. Det är en duett med Gary Barlow och i denna låt sammanförs de två i den fantastiska låten ‘I Should’ve Followed You Home’. Singeln spås att komma till att bli en riktig pop-klassiker.

‘I Should’ve Followed You Home’ är skriven av Gary Barlow och Grammy-nominerade låtskrivaren och producenten Jörgen Elofsson, som arbetat på Agnethas album ”A” med producent/arrangör Peter Nordahl. Jörgen letade länge efter den perfekta duettpartnern som skulle vara en ypperlig matchning med Agnethas röst – lyckan var gjord när hans förstahandsval Gary Barlow tackade ja. Jörgen förklarar att Garys varma, djupa röst passade perfekt ihop med Agnethas pop-sopran röst. Inte nog med det, det visade sig även att en av Agnethas favoritlåtar var ”Back For Good” med Take That!

Gary och Jörgen spelade först in duetten med bara Garys röst – Agnetha fick höra låten och älskade den direkt. Båda inspelningarna skedde på varsitt håll och de träffades först i London för BBC´s dokumentär ‘Agnetha: ABBA and After… ‘ som kommer att sändas i SVT senare i höst.

Albumet “A” släpptes i maj 2013 av Universal Music och har blivit väl bemött av Agnethas fans runt om i hela världen. Albumet gick in tvåa på listan i Sverige och Schweiz, trea i Australien, Tyskland och Norge och sexa i England. Hitintills har 350 000 album sålts runt om i världen och den har sålt guld i England, Sverige och Australien.

Scroll to Top