Agnes tillbaka med ny singel

agnes-dont-go-breaking-my-heart

Efter nästan 3 år resande jorden runt för att lanseras till den världsartist som Agnes nu är så kom hon tillbaka till Sverige för att skriva på sitt nya album. Första singeln, Don’t Go Breaking My Heart släpps den 21 september och är skriven av Agnes, Magnus Lidehäll och Vincent Pontare.

I »Don’t Go Breaking My Heart«, sjunger Agnes om rädslan att låta någon komma nära, att sänka garden när man står öga mot öga med den stora kärleken.
Jag skriver mycket om kärlek och förhållanden. På gott och ont. Jag tycker själv om mäktig musik, när musiken närmar sig stora känslor, och ingenting är ju större än kärlek. Det är det största som finns i slutändan.

Det var singeln ”Release Me” som gjorde att världen fick upp ögonen för Agnes. I USA nådde hon 1:a platsen på Billboard’s Dance Chart, i England nådde hon iTunes första plats, sålde platina, med över 400.000 singlar och överallt i Europa och Australien fångade Agnes radiolyssnarna med ”Release Me”. Det var då. Nu är det dags för ”Don’t Go Breaking My Heart”.

Agnes fjärde album väntas ha release tidigt 2012. Don’t Go Breaking My Heart släpps 21 september.

Scroll to Top