Agnes till Latitud 57

Brädholmen Event är stolta över att kunna presentera Agnes Carlsson till Latitud 57 2013. Agnes är en av Sveriges största kvinnliga artister.

Agnes Carlsson tog hem vinsten i Idol 2005. Efter tiden i idol har hon satsat utomlands med stor framgång. I sommar gör hon sin första riktiga Sverigeturné och kommer att göra ett stopp i Oskarshamn. Agnes spelar på Latitud 57 lördagen den 6 juli 2012 släppte Agnes sitt fjärde album ”Veritas”. Albumtiteln betyder sanning på latin och precis som första singeln ”One Last Time” (som toppade listorna under stora delar av året) finns en uppriktighet oavsett om den pulserar euforiskt på dansgolvet eller är smärtsamt stilla.

Efter att ha rest runt hela världen och fängslat land efter land med sin karisma och röst med det föregående albumet ”Dance, Love, Pop” (”Release Me”, ”On and On”) började Agnes skriva på sitt fjärde album. Redan på det andra albumet ”Stronger” började hon mer och mer vara med och skriva sina egna låtar, och när ”Release Me” var den låt som fick störst framgångar och även var den hon varit mest involverad i visste Agnes att hon ville vara med att skriva så mycket som möjligt.

På ”Veritas” har Agnes varit med och skrivit varenda låt med låtskrivare och producenter som Jonas Quant (Hurts, Leona Lewis, Kylie Minogue), Patrik Berger (Robyn, Lana Del Rey), Sharon Vaughn (”Release Me”) och Tony Nilsson (Darin, Selena Gomez) för att nämna några.

Agnes är det tredje artistsläppet till Latitud 57 2013. Tidigare klara artister: Magnus Uggla, Free Fall och Smash Into Pieces.

Flera släpp kommer inom kort.

Rulla till toppen