Agnes och Tove Styrke till Stockholm Pride

Två av Sveriges största popstjärnor, Agnes och Tove Styrke, uppträder under Stockholm Pride i sommar. Agnes gör sin första spelning i Sverige på flera år och Tove Styrke gör en av få Sverigespelningar i sommar under Stockholm Pride. Dessutom gästas Stockholm Pride av Mattias Andréasson och Thomas Stenström.

Spelningen på Stockholm Pride kommer vara Agnes enda spelning i sommar.
Jag är otroligt peppad över att få spela på Stockholm Pride. Det var längesen jag spelade på hemmaplan och det känns riktigt kul att få göra det första giget inför en publik som supportar mig så himla mycket, säger Agnes.

Tove Styrke uppträdde på Stockholm Pride förra året, och är peppad på att komma tillbaka.
Stockholm Pride blir absolut en av sommarens höjdpunkter, säger Tove Styrke. Jag hade svinkul förra året, och nu kommer det bli så jävla fett! Jag har redan satt ihop en idé för hela grejen, och det kommer bli grymt!

Det är oerhört kul att Agnes och Tove Styrke, som är två av Sveriges största popartister, har valt att lägga sina spelningar på Stockholm Pride, säger Alf Kjeller, festivalchef Stockholm Pride. Det kommer att bli fest i Pride Park i sommar.

Musikguiden i P3 spelas in i Pride Park
Musikguiden i P3: Sommarsession in i Pride Park den 2 augusti. Live på scen står då Mattias Andréasson, som tävlade i Melodifestivalen i våras med bidraget ”Förlåt mig” och Thomas Stenström som är aktuell med singeln ”Full av liv”.

Sedan tidigare är det klart att Stockholm Pride gästas av Lisa Miskovsky, Kikki Danielsson med Wizex, Icona Pop, Norlie & KKV, Andreas Moe, Atlas, Lilla Sällskapet, Lune, MaryJet, Pauline, Shirley Clamp, Big Fox, Vanessa Falk och Lena Philipsson som gör årets Pridelåt ”Du följer väl med?”.

Agnes är en av Sveriges största popstjärnor och nu aktuell med singeln ”One Last Time”. Hon vann Idol 2005 och har sedan dess haft flera stora hits och nått internationella framgångar med singeln ”Release Me”. Agnes kommer bjuda Pridepubliken på sina största hits och några nya låtar från hennes kommande album. Agnes spelar på Parkscenen under Paradgalan i Pride Park, Tantolunden, den 4 augusti.

Tove Styrke blev tittarfavorit i Idol 2009 och har sen den självbetitlade debuten 2010 blivit en av Sveriges coolaste popstjärnor med hits som ”White Light Moment”, ”High & Low” och ”Call My Name”. Tove Styrke är just nu mitt uppe i en utlandslansering och har nyligen hyllats av New York Post. I sommar gör hon, förutom festivaler i Europa, ett par utvalda spelningar i Sverige – där Stockholm Pride är en av dem. Tove Styrke spelar på Parkscenen i Pride Park, Tantolunden, den 3 augusti.

Stockholm Pride pågår mellan 31 juli och 4 augusti. Biljetter finns på ticnet.se. Du följer väl med?

Scroll to Top