Agnes är tillbaka

agnes-one-last-time

I måndags släpptes den efterlängtade nya singeln “One Last Time” från allas vår popstjärna Agnes. Med rösten och karisman som tagit henne till stora internationella framgångar visar hon här upp en ny sida av sig själv. Den ser ni bäst nedan i musikvideon som hade världspremiär igår, regisserad av prisbelönte Amir Chamdin!

“One Last Time” speglar en sida som på ett självklart sätt vuxit fram i studion när Agnes tillsammans med olika samarbetspartners skrivit på nytt material. Den här är skriven av Jonas Quant (Hurts, Leona Lewis, Kylie Minogue, No Doubt), Ana Diaz och Agnes själv och spås bli en ny internationell hit.

Agnes om nya singeln:
“Det här är den känslosammaste låten jag någonsin skrivit. När man skriver en låt som betyder väldigt mycket för en så är det som den blir en del av dig själv. Så är det med ”One Last Time”. Jag hoppas jag kan beröra folk med den.”

Även om låten heter “One Last Time” så är detta absolut inte sista gången ni hör från Agnes. Håll era ögon och öron öppna i sommar för det kommer mer spännande framöver!

Rulla till toppen