Adam Tensta och Lazee släpper ny singel

lazee

Två av Sveriges största namn inom Hip-hop, Adam Tensta och Lazee gör nu ett exklusivt samarbete och släpper hit singeln – Young And Restless på musiksajten Ubetoo.

Singeln Young And Restless är producerad av Charlie från 2Stripes Music och gästas av Eric Turner som även medverkar på Tinie Tempahs hitsingel Written In The Stars som just nu toppar listorna.

Lazee och Adam Tensta har valt att promota singeln på Ubetoo och andra stora sajter så som Aftonbladet, Telia och Spotify.

“Jag älskar Ubetoo. De har gett mig chansen att sprida min musik världen över. De stöder artister och ger dem chansen att sälja sin musik online, vilket är grymt bra.”, säger Lazee.

Både Lazee och Adam Tensta är även aktuella på nya albumet Evolution, ett samlingsalbum över den svenska Hip-Hop scenen de senaste tio åren.

”Jag tycker att det är så roligt att även stora artister som Adam Tensta och Lazee ser fördelarna av att marknadsföra sig på Ubetoo. De är ju de som är förebilder för alla de som vill lyckas med sin musik”, säger Anna-Clara Blixt Modin som är VD och grundare till Ubetoo.

Rulla till toppen