Adam Heldring spelar med The Walkmen på tisdag

adam-heldring

När The Walkmen kommer till Stockholm på tisdag får de fint sällskap av högaktuella Adam Heldring. Adams debutplatta ”Mount Foreverest” släpptes igår och på tisdag ser vi honom med fullt band på Göta Källare i Stockholm. Biljetter finns ute nu.

Sedan Adam Heldring påbörjade arbetet med det som skulle komma att bli debutalbumet ”Mount Foreverest” har han inte synts till så mycket på svenska scener. Däremot har succén varit given i resten av världen och bejublade gig har gjorts i ibland annat New York, London, Oslo och Los Angeles. Igår landade äntligen debutplattan i butikerna och det låter precis som man hoppats. Det är aldrig långt mellan det mest intima och det storslagna. Svensk pop och amerikansk singersongwriter-tradition vävs samman till något vackert och rått. Vi kommer att höra mycket av Adam Heldring framöver, och vi börjar redan på tisdag på Göta Källare i Stockholm. Missa inte!

På scen och på skiva är Adam Heldring:
Adam Heldring – gitarr och sång
Jonas Fläckerud – bas
Marcus Sjöberg – trummor
Marcus Arnström – piano och rhodes
Mattias Green – trumpet och flygelhorn

Lyssna: www.myspace.com/adamheldring

Konsertinfo:
1.9 Stockholm, Göta Källare: The Walkmen (US) + Adam Heldring (SE)

Biljettinfo:
Biljetterna finns ute nu, kostar 230 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Gotakallare.com samt Eventims callcenter 0771-651 000 och ombud. Ingen reservation kommer att ske över telefon utan all försäljning, både via Internet och Callcenter, är direktköp.

Eventims ombud finns listade på LiveNation.se.

Scroll to Top