AC/DC på Ullevi slutsålt

AC/DC
AC/DC

I morse klockan 09.00 släpptes biljetterna till AC/DCUllevi den 21 juni 2009. På mindre än två timmar hade samtliga biljetter sålt slut.

När biljetterna till AC/DC:s två konserter på Globen i februari nästa år släpptes sålde de slut på rekordfart. Förra veckan kunde Live Nation glädjande bekräfta att AC/DC, med bröderna Angus och Malcom Young i spetsen, återvänder till Sverige för en arenaspelning på Ullevi i juni 2009. Biljetterna, omkring 53.000 till antalet, släpptes imorse klockan 09.00 och hade efter knappa två timmar sålt slut.

Tor Nielsen, promotor på Live Nation, kommenterar den enorma efterfrågan: ”AC/DC är arenabandens arenaband med en fantastisk liveshow och en gigantisk fanskara. Det är roligt att kunna erbjuda så många möjligheten att se sina hjältar på Sveriges största arena till sommaren”.

För de som inte fått tag på biljetter rekommenderas att hålla ögonen öppna på måndag morgon, då eventuella returer släpps. Det kan även finnas en sista chans via bandets egen fanclub på adressen: https://tickets.acdc.com/.

Biljettinformation:

21.6 Ullevi, Göteborg – SLUTSÅLT

Rulla till toppen