ABBA Deluxe Edition släpps 19 november

Nu kommer den senaste i raden av Deluxe Editions av ABBA:s klassiska studioalbum. Den här gången är det albumet ABBA från 1975 som presenteras i remastrat skick med bonusspår och med en 1-timmes DVD med tidigare outgivet material.

ABBA-albumet (med klassiska hitlåtar som ”Mamma Mia”, ”SOS” och ”I Do, I Do, I Do, I Do, I Do”) gavs ursprungligen ut i april 1975 och låg etta på den svenska topplistan större delen av året när det begav sig. Nu har CD:n remastrats speciellt för denna utgåva och innehåller originalalbumet plus tre bonusspår: singelbaksidorna ”Crazy World” och ”Medley: Pick A Bale Of Cotton – On Top Of Old Smokey – Midnight Special”, samt den spanska versionen av ”Mamma Mia”.

På DVD:n hittar vi den berömda TV-showen ABBA In Australia från 1976, som på sin tid slog alla tittarrekord i Australien. 6 av de 12 låtarna i showen är låtar från ABBA-albumet. Dessutom ingår tre låtar från den svenska TV-showen Made In Sweden – For Export; ABBA:s framträdanden med ”SOS” och ”Mamma Mia” från brittiska BBC; och två reklamfilmer för samlingsskivor med ABBA från mitten av 70-talet. Allt material på DVD:n är tidigare outgivet.

Officiell hemsida
Facebook

Rulla till toppen