9-åringar spelar på Sweden Rock

I samband med invigningen för aktivitetshuset Skofabriken, som ligger i samma lokaler som Sweden Rock-kontoret, för ett par veckor sedan uppträdde bandet The Black Day. Gruppen består av sju 9-åringar och spelar klassisk hårdrock. De repar på lunchrasterna i Möllebacksskolans ”Musikrum”, som är ett projekt skapat för att främja barns musicerande tillsammans. Sådant vill vi förstås uppmuntra, så nu ger vi The Black Day chansen att uppträda på Sweden Rock Festival!

The Black Day kommer att spela i tio minuter med start klockan 18.00 på onsdag, dvs precis innan Threshold-konserten. Kom dit och ge ditt stöd när The Black Day gör sin andra spelning någonsin!
Förutom den lite kortare speltiden behandlas The Black Day som alla andra band på festivalen och får likadana buddokument, förproduktion, linecheck, catering, gästlista, hjälp med backline och riggning av trummor med mera. De kommer även att få en rundvisning bakom scenerna tillsammans med produktionsansvariga för att få en ordentlig inblick i hur det går till på en rockfestival.

Scroll to Top