Av Magnus Redaktionen
0 Kommentarer
Jul 27th, 2016

Way out West-festivalen har drabbats av många tunga avhopp den senaste tiden, med namn så som Haim och The Avalanches för att nämna några. Men nu har en stor stjärna bekräftat hennes närvaro. Zara Larsson kommer spela på fredagen på scenen i Slottsskogen. Ryktena om att Zara Larsson kommer släppa ett album efter sommaren florerar och kanske får man höra något nytt på uppträdandet?

Way Out West är en festival i Göteborg, den sker 11 – 13 augusti och andra band som kommer närvara är bland andra Jamie XX, Sia, Massive Attack etc. Klicka in här för mer information om festivalen!

zara

 

...
Av Magnus Redaktionen
0 Kommentarer
Jul 16th, 2016

bastille
Gruppen Bastille har i dagarna släppt en ny låt som kommer finnas på albumet som väntas den 9:e september. Nu har de även slagit fast sina turnédatum och däribland finns även Stockholm med! Tills Stockholm kommer de 20 November och kommer då uppträda på Hovet. Biljetter kan ni få tag på här! Biljetterna släpps den 8:de juli, så var beredda!

Försmak inför albumet är deras nya låt Good Grief;

...
Av Magnus Redaktionen
0 Kommentarer
Jul 4th, 2016

band

Band of Horses, bandet med fem talangfulla grabbar från Seattle som bildades 2004, har nu släppt att de kommer komma till Sverige i vår med start i Stockholm den 9 mars då de kommer uppträda på Annexet för att sedan åka söderut till Malmö.

Detta passar ju bra då de nu har släppt sitt femte album “Why are you OK”, som vi klart hoppas på att få höra live.

 

Här har ni det nya albumet:

 

...