Av
0 Kommentarer

Bröderna Hawkins är tillbaka med sitt band The Darkness, den 1 juni 2015 släpper de albumet Last Of Our Kind för att ett bar dagar efter releasen uppträda på Sweden Rock Festival
The Darkness släpper nytt album - Last Of Our Kind

FÖrsta låten som har sluppit ut äer Barbarians (kolla gärna videon nedan) som handla rom hur vikingarna invaderar England.

Videon till Barbarians:

...
Av
0 Kommentarer

Det Umeåbaserade garagerockbandet HOLY släpper sitt debutalbum Stabs den 11 mars via PNKSLMDet Umeåbaserade garagerockbandet HOLY släpper sitt debutalbum Stabs den 11 mars via PNKSLM och Ny våg records.

Lyssna på Lights:

Holy har tidigare givit ut en EP Silver of Your Heart och följer alltså upp med ett album, håll till godo!!
Holy på Facebook

...
Av
0 Kommentarer

Farsta - Ebba Grön - Grisen SkrikerFarsta som bland annat har medlemar från Ebba Grön och Grisen Skriker släpper sitt första album. I december 2014 kom EP´n “Kung av mörker” och nu släpper grupen som har hållit sig i replokalen några år sitt debutalbum. Releasedatumet är satt till den 15/4 2015.
I december släpptes epn Kung av mörker, lyssna gärna på Spoty här.
För kontakt etc. Besök Skiva här.

...
Av
0 Kommentarer

Machinista Signar med AnalogueTrash RecordsMachinista föddes i december 2012 när John Lindqwister och Richard Blomqvist ville göra något nytt på sidan om sina andra projekt. En hyllad cover på David Bowies Heroes var det första som duon producerade. Det positiva bemötandet resulterade i uppföljaren Molecules and Carbon som bland annat uppmärksammades av Sonic Seducer, Side-Line, Peek-a-Boo och Elektroskull.

Från Arizona lights till AnalogueTrash

På hösten 2013 gav bandet ut EP´n Arizona Lights Juggernaut Music Group som följdes av debutalbumet Xenoglossy i maj 2014. Nu tar Machinista nästa steg och blivit en del av the AnalogueTrash Records family. John och Richard har verkligen inte legat på latsidan och jag tror att vi kommer att få höra mycket av dem i framtiden.

Missa dem inte! Här kan du lyssa på dem via Spotify.

Här är deras cover på Heroes!

...
Av
0 Kommentarer

Luzern Raze släpper album och spelar på Riche.Stockholmbaserade Lucern Raze släpper sitt debutalbum: Stockholm One nästa vecka på PNKSLM. De har tidigare gett ut ett par singlar, “Sunshine Blues” och “Someone Like You” de komemr att fira albumreleasen på Riche i Stockholm har bandet nu delat med sig av den tredje singeln – “Stockholm Syndrome”. Albumsläppet firas med releasefest på Riche i Stockholm den 26 februari. I mars bär det av utomlands till både London och USA för att spela på Burgeramafestivalerna.

“Lyssna på Someone Like You”!

Hpll till godo med följande lilla smakprov: Someone Like You

...
Av
0 Kommentarer

Tellus Children släpper sitt debutalbumTellus Children från GÖteborg släpper sitt debutalbum den 27 februari, Göteborgsbandet som består av Miranda Bjerking Raeder sång och Boris Grubesic på gitarr startades 2014 som ett Nick Drake-projekt det gjorde i sin tur att Miranda och Boris ville börja skapa eget material och resten är historia. Albumet släpps på vinyl och digitalt, det är inspelat på bandets egna bolag Fongo Records. William Soovik spelar trummor och Tove Brandt spelar bas.

...
Av
0 Kommentarer

The Proper Ornaments spelar i Köpenhamn i april The proper Ornaments kommer till Köpenhamn i April, bandet gör en spelning på Stengade den 23/4.

Proper Ornaments startades 2010 av den argentinske songwritern Max Claps och James Hoare, från indie-bandet Veronica Falls, vi återkommer med en recension av deras senaste album Wooden Head. Tills dess får ni hålla till godo med deras senaste video, till låten Who Thought. Glöm inte att boka in den 23 april för en resa till Köpenhamn och kolla in spelningen!

The Poper Ognaments

Video: Who Thought

Videon till Proper ornaments låt Who Thought.

...
Av
0 Kommentarer
Ida Boija

Video: In i märgen med Ida Boija

Följ med på en resa mecd Ida Boija, nytt och spännande. Energiskt och vemodigt på samma gång. Ida Boija är en artist som jag tror att vi kommer att få se mycket av i framtiden!

...
Av
0 Kommentarer

To Lo spelar i Stockholm den femtonde april 2015Tove Lo är nu beredd att återuppta sin inställda europaturne, den 30 mars spelar Tove i London sedan kommer hon via Amsterdam (6/4), Paris (7/4), Berlin Postbahnhof (9/4), Bryssel, Orangerie (11/4) Köpenhamn, Vega (13/4) och Oslo, Rockefeller (14/4) äntligen till Debaser i Stockholm den 15/4 och spelar på Debaser Medis. Biljetterna släpps klockan 9.00 den 18 februari.

Tove har haft ett framgångsrikt år, bland annat med 4,4 miljoner sålda singlar på iTunes och 300 miljoner streams på Spotify. 3 av Toves singlar ligger just nu på Billboard hot 100, något som i sammanhanget är helt unikt!

...
Av Magnus Redaktionen
0 Kommentarer
Feb 13th, 2015

Listen to Amason's Latest Single "Kelly"

Amason. Art by Tobias Centerwall


Du har förmodligen inte missat att lyssna på låten Älgen av Amason som kom ut förra sommaren. Nu är Amason tillbaka igen och förutom att de den 14/2 spelar på Where’s the Music så släpper de en ny singel på Ingrid – Kelly. Lyssna på den här!

...