Av Redaktionen
0 Kommentarer
Apr 16th, 2014

shm-film

“Leave The World Behind” hade världspremiär den 12 mars på den amerikanska filmfestivalen South by South West (SXSW) i Austin, Texas, kort därefter visades filmen exklusivt på bio i över 20 länder, bl.a. på SF-Bio här i Sverige.

Från och med idag kan äntligen alla se “Leave The World Behind” när den tillgängliggörs via iTunes. Samtidigt släpps ett soundtrack som spelades in live från Masquerade Motel i LA under One Last Tour.

Soundtracket innehåller alla Swedish House Mafias singlar, låtar och exklusiva bootlegs från Daft Punk, Florence and the Machine, Steve Angello, Axwell, Sebastian Ingrosso, Dimitri Vegas och Like Mike samt många fler. Innehåller även exklusivt material som den akustiska versionen av ‘Don’t You Worry Child’, den vackra ‘Leave The World Behind’ av Lune, Discopolis ‘Falling (Committed to Sparkle Motion)’ och ‘We Come We Rave We Love’ av Axwell /\ Ingrosso.

Här ser du filmen!

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Apr 16th, 2014

darin-mamma-mia

Darin är tillbaka med nya singeln ”Mamma Mia” som släpps idag. Darin har spenderat mycket tid i LA där även ”Mamma Mia” är skriven och inspelad tillsammans med Novel ”BeetGeek” Jannusi, Rachid Aziz (som även har producerat låten) och Mika ”Prophet” Guillory.

–  “Mamma Mia” handlar om att förföras och falla så djupt för någon att det nästan blir som en drog. Låten påminner mig om sommaren, både på grund av soundet och för att jag skrev den då. Det är en skön, varm och catchig sommarlåt, säger Darin.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Apr 8th, 2014

dadalifa-skidrow

DJ-duon Dada Life som gillar att överraska fortsätter att tänja på de traditionella housegränserna när de på kommande singeln samarbetar med ingen mindre än Sebastian Bach, legendarisk frontman i heavy metal-gruppen Skid Row. Dada Life-singeln Born To Rage har hittills släppts i 39 olika landsexklusiva versioner och nådde topp5-listan hos internationella trendsättarna Beatport och Hype Machine.

Born To Rage feat. Sebastian Bach är byggd på ett karakteristiskt Dada Life-sound med överdådiga och euforiska crescendos och en smittande hook i punk-rockstil. Adderandet av Bachs utmärkande sång ger Born To Rage en mer vågad dimension som förenar maffig house med klassisk rocksång.

Lyssna på låten Born To Rage feat. Sebastian Bach som släpps den 8 april.

Kolla in musikvideon här.

Nyligen blev det klart att Dada Life intar årets upplaga av Summerburst i såväl Göteborg som Stockholm. Just nu fortsätter de sin pågående Australien-turné som en del av Future Music Festival och med flera kommande spelningar i Las Vegas samt ett gig på Pacha i London den 10 maj.

...