Av Redaktionen
0 Kommentarer
Jan 14th, 2014

Fredag 19 januari kan alla nyfikna följa med bakom kulisserna på GöteborgsOperan via Instagram. Alex Falk, som fått både kritiker och publik att jubla över tolkningen av den extravaganta butlern Jacob i musikalen La Cage aux Folles, bjuder på en fotoresa under en arbetskväll på Operan.

Alex Falk har dansat och sjungit sedan han var barn. Han gjorde sitt stora publika genombrott när han hamnade bland de tio bästa i tv-programmet Idol 2004. Från 16 års ålder har han sjungit i körer och på inspelningar. Han har gett ut coverlåten Just can’t get enough med gruppen Starlight med vilka han var förband till den världsberömda gruppen Take That. Han har sjungit med artister som Alcazar, Shirley Clamp, Velvet, Sarah Dawn Finer och Gladys del Pilar samt medverkat i ett flertal musikaler. Med popduon 6 AM och Cissi Ramsby släppte han singeln I´m Gay som utsågs till officiell Pride-låt 2007 och hamnade etta på Hitlistan. Sedan hösten 2013 har han gått rätt in i många hjärtan som butlern Jacob i La Cage aux Folles på GöteborgsOperan.

Musikalen La Cage aux Folles hade premiär 7 september 2013 och spelas på GöteborgsOperan till och med 9 mars 2014. Regi: Bo Hermansson. I huvudrollerna: Mikael Samuelson och Hans Josefsson. Läs gärna mer i pressmeddelande La Cage aux Folles.

Med start klockan 16.00 kan man följa Alex Falk på Instagram, i relatid, med jämna mellanrum, från mask & peruk och soundcheck till ridån går ner. På @göteborgsoperan eller #lcaf.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Jan 14th, 2014

Sunset Strips hetaste exportvara, Steel Panther, är tillbaka och presenterar sin tredje fullängdare ”All You Can Eat”. Mästerverket som består av tolv spår når butik 2 april (1 april i USA) och släpps på Open E Records via Kobalt Label Services. Albumet kommer även vara tillgängligt för förhandsbokning på alla digitala butiker från och med 14 januari.

Från det första riffet på öppningsspåret ”Pussywhipped” till det sista ackorden på avslutande ”She’s On The Rag” står det klart att Steel Panther är tillbaka bättre än någonsin. Låtar som ”Gloryhole”, ”Gangbang At The Old Folks Home” och ”BSV” ger alla prov på Steel Panthers musikaliska talang och förmåga att skriva oförglömliga texter.

Bandet, bestående av sångaren Michael Starr, Satchel på gitarr, Lexxi Foxx på bas och Stix Zadinia på trummor, har gjort sig ett namn som en av de mest underhållande akterna i genren. Debutsingeln ”Party Like Tomorrow Is The End Of The World” släpptes i november och har sedan dess nått över 600,000 views på Youtube och gått varm här hemma på Bandit. Videon är regisserad av Rob Riggle (21 Jump Street, The Other Guy, The Daily Show) och gästas av en rad eminenta personligheter; allt från Breaking Bad-skådespelaren RJ Mitte till N’Syncs Joey Fatone, Jackass-stjärnan Steve O och Limp Bizkits Wes Borland. Se den här: http://smarturl.it/sppartyvd

1.Pussywhipped
2. Party Like Tomorrow Is The End Of The World
3. Gloryhole
4. Bukkake Tears
5. Gangbang At The Old Folks Home
6. Ten Strikes You’re Out
7. The Burden Of Being Wonderful
8. F@#king My Heart In The Ass
9. BVS
10. You’re Beautiful When You Don’t Talk
11. If I Was The King
12. She’s On The Rag

Steel Panther förvaltar stolt arvet från Spinal Tap och driver inte skickligt bara med sig själva, utan med hela hårdrocksgenren. Bandet byggde upp sitt rykte och fanbase genom att agera ”husband” på The Viper Room i LA, varje måndag, i tolv års tid. De gjorde sig kända för att locka dit hårdrockseliten som gästartister, för att sedan häckla dem. Steven Tyler (Aerosmith), Corey Taylor (Slipknot), Paul Stanley (KISS), Vince Neil (Mötley Crüe) och Matt Sorum (GnR, Velvet Revolver) är bara några av de rockstjärnor som gästat Steel Panther på scen.

I februari ger sig bandet ut på en heltäckande europaturné. De når Sverige för två spelningar. Först rockar de Trädgårn’ i Göteborg, den 15 februari, för att sedan demolera Münchenbryggeriet i Stockholm den 16 februari. Missa inte det.

http://www.steelpantherrocks.com

...
Av Redaktionen
9 Kommentarer
Jan 14th, 2014