Av Redaktionen
0 Kommentarer
Nov 23rd, 2013

När Som Fan tar sig an något kan man lita på att de gör det 100 %. Efter att ha släppt två über-kreddiga EP:s tar nu den svenska raptrion steget ut i mainstream-strålkastarens ljus och släpper i februari debutalbumet ”Sellout”. För att tjäna ännu mer pengar kommer Som Fan dessutom att sälja reklamutrymme till företag på albumets omslag. Redan för någon dag sedan släpps singeln “Taxi” med tillhörande video.

Som Fan består av producenten Ezana Mussie (Ezzo Fresh) samt rapparna Noah Sebnat (Nomaden) och Roine Tälth-Borgstrand (Sexfemman). Debutalbumet “Sellout” gästas av Jaqe, Timbuktu, Simon Emanuel och Silvana Imam och släpps den 17 februari.

“Vi tror inte på ett trångsynt konserverande av det kulturella kapitalet, vi tror inte heller på upprätthållandet av stereotypa föreställningar, det enda vi egentligen tror på är hållbar utveckling och pengar” – säger Noah Sebnat om samarbetet med Sony Music.

“Make it rain” – säger Mark Dennis, VD på Sony Music.

Det första smakprovet från albumet är singeln ”Taxi” som släpps idag med en tillhörande video. Låten är en uppmaning till allmänheten att placera överförfriskade nattugglor i en taxi innan det blir problem och i videon får vi följa en udda placerad London-taxi på just detta uppdrag.

Se videon till “Taxi” här nedan.

Skivomslaget och dess annonsörer kommer att synas i all marknadsföring och spridas genom sociala medier i bandets och dess gästers förlängda nätverk. Den viktigaste exponeringen kommer framförallt vara hos alla digitala återförsäljare. För alltid.

Som annonsör betalar man olika priser beroende på hur många pixlar man köper, dock minst 150×150 pixlar för ca 0,02 kr/pixel = 500 kr.

Maila [email protected] för att anmäla ditt intresse och få mer information om exponering, kanaler, räckvidd, målgrupp och pris.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Nov 23rd, 2013

Göteborgsgruppen ARRIVAL from Sweden och ABBA:s basist Mike Watson i världens största ABBA-show THE MUSIC OF ABBA, är exklusivt inbjudna att göra en konsert i Yangon i Myanmar (f d Burma) den 30 November på det stora torget People´s Square i Yangon.

ARRIVAL from Sweden är den fjärde internationella artist/band, som någonsin får uppträda i landet! Konserten med ARRIVAL from Sweden är initierad av ambassader, regeringen och olika arrangörer i Yangon/Myanmar.

ARRIVAL from Sweden har gjort sig kända i hela världen för sin otroliga show och likhet med originalet. Sedan starten 1995 har ARRIVAL gjort konserter i 54 länder och har sedan 2005 gjort inte mindre än 33 USA-turnéer. ARRIVALs show är en av USA:s största och mest populära familjeshower.

Polisbevakning, polseskort och hysteri väntar ARRIVAL i Myanmar där detta är den största nyheten i landet just nu. Landet har i oktober drabbats av en rad terrorattacker så varje steg ARRIVAL gör i landet kommer bevakas av säkerhetsskäl.

Arrangörerna i landet räknar med att det kan bli uppemot 100 000 personer som kommer på konserten på det stora torget. Människor från hela Asien kommer vallfärda för att se showen.

Nedan ser du presskonferensen i Myanmar från den 16 november.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Nov 23rd, 2013

Snabbare, hårdare, meckigare. Konceptet för Dark Angels thrash metal var kort och gott “extra allt”. Mellan 1985 och 1991 utgav Los Angeles-gänget fyra studioalbum varav de tre sista är thrashhistoriska milstolpar: “Darkness descends” (1986), “Leave scars” (1989) och “Time does not heal” (1991). Bandet splittrades 1992 och alltsedan dess har en återförening legat högt på önskelistan hos unga och gamla thrashälskare. Nu, efter många om och men, är sångaren Ron Rinehart, gitarristerna Jim Durkin och Eric Meyer, basisten Mike Gonzales och trumlegendaren Gene Hoglan tillbaka. Med andra ord “Leave scars”-sättningen – den mest framgångsrika Dark Angel-upplagan av dem alla. En thrashentusiast kan knappast önska sig en mer exklusiv debut på Sweden Rock Festival.

Enda spelningen i Skandinavien!

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Nov 23rd, 2013

På en storbildsskärm bestående av FN’s huvudkontor(!) i New York premiärvisades videon till David Guettas kommande singel One Voice natten till lördagen svensk tid. Detta förvandlades sedan till världens största Twitterflöde där tweets från hela världen visas.

Se David Guetta träffa FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon i första teasern till eventet nedan.

Låten One Voice, är ett samarbete mellan Guetta och FN och togs fram för att främja välgörenhetskampanjen The World Needs More___. Genom samarbetet får människor chans att hjälpa organisationer som jobbar med underfinansierade humanitära kriser världen över. Singeln One Voice samt tillhörande musikvideo lanseras den 4 november på World Humanitarian Day.

För att vara en del av kampanjen uppmanas besökaren att välja och dela ett ord vars innebörd världen behöver mer av. Ord som #utbildning, #sjukvård och #drömmar är några exempel som genom delning via besökarens sociala medier eller på kampanjens hemsida sedan sponsras med $1 från det företag som står bakom just det ordet. Läs mer om kampanjen som pågår till slutet av december HÄR.

“Music is a powerful way to connect and to bring people together,” säger David Guetta i en intervju om kampanjen. “Together we can use our voices to make a real difference for people in need around the world. I am so honored to be a part of this campaign. If we can make a change just by saying what the world needs now and raise money to help the UN by watching our video – wow.That’s incredible.”

...