Av Redaktionen
0 Kommentarer
Jun 25th, 2013

Adam Kanyama 17 år från Norsborg är född till just det han gör – musik. Adam började rappa när han var 11 år och är redan utsedd att bli svensk hiphops framtid av den svenska artisteliten.

Trots hans ringa ålder har Adam vunnit Nordiska tävlingen ”Rap It Up”, varit förband åt Nicki Minaj, spelat på Stay out west, släppt singlar och mixtapes.

Under hösten kommer Adam Kanyama att spela in sitt debutalbum, första singeln från albumet heter “På Riktigt” och släpps den 3 juli. Låten är producerad av Jens “Chords” Resch.

“På Riktigt” hade världspremiär i P3 Musikguiden ca kl. 18:03 igår kväll.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Jun 25th, 2013

I samband med Jane’s Addiction hyllade albumutgivning ”The Great Escape Artist” 2011 bjöd de på en oförglömlig spelning på New York City Terminal 5. Konserten som spelades in inför en hängiven publik ges nu ut på DVD, Blu-ray och i en limiterad DVD med CD. Audio materialet ges även ut separat på CD, LP och digitalt den 8 juli.

”Live in NYC” sammanfattar essensen av Janes Addiction, bandet har som vanligt blandat häftig musik med ren konst när det kommer till själva uppträdandet, de tar med dig genom en extravagant värld av flygande burleskdansare, trapetsartister och mycket mer. De erbjuder även ett visuellt mästerverk i form av lasrar som fångar den otroliga stämningen under denna spektakulära kväll. I spetsen ser vi som vanligt Perry Farrell, gitarristen Dave Navarro, trummisen Stephen Perkins och basisten Chris Chaney, tillsammans river de av den ena klassiker efter den andra, några av dessa är ”Whores”, ”Up The Beach” och “Jane Says”.

Längre ner följer ett litet smakprov av inspelningen.

Jane’s Addiction – “Live in NYC” innehåller följande spår:
1. Whores
2. Ain’t No Right
3. Just Because
4. Ted, Just Admit It…
5. Been Caught Stealing
6. Irresistible Force (Met The Immovable Object)
7. Up The Beach
8. Ocean Size
9. Three Days
10. Mountain Song
11. Stop!
12. Jane Says

...