Av Redaktionen
0 Kommentarer
Feb 24th, 2013

Redan inför julen 2011 lanserade Google en digital butik för musik för att försöka ge Apple och iTunes en utmaning. Det har väl kanske inte blivit den succé Google hoppades på och tjänsten finns ännu inte tillgänglig i Sverige men nu uppger Financial Times att sökmotorjätten har nya planer på gång. Denna gång ska det handla om en streamingtjänst i likhet med Spotify. Google har inte lyckats ta sig an Apple när det gäller nedladdningar, frågan är om de har en chans mot Spotify när det gäller strömmad musik? Det återstår att se. Google själva har inte velat kommentera de uppgifter som Financial Times förmedlat.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Feb 24th, 2013

Det Malmö-baserade rockbandet Vaganza Trailerpark släppte i fredags sin nya video “Wrong Song” vilken du kan se nedan. Singeln släpptes den 30 januari i år och tog sig till plats 15 på iTunes topplista (finns även på Spotify).

“Wrong song” är den första av två singlar som Vaganza Trailerpark släpper i början av 2013 som en försmak av ett kommande album. Singlarna släpps via förlaget Max Music Scandinavia i samarbete med Universal för global distribution.

Vaganza Trailerpark består av fem medlemmar och bildades 2009. Tidigare har de gett ut EP:n “..and you will know us by the trail of Pink Feathers” samt en självbetitlad demo. Musiken drivs av svängiga rock n´roll-riff och distinkta melodier som frambringar 70-talsvibbar där sången sticker ut med sin styrka och kaxighet. Detta framförs med färg, energi och inlevelse, vilket har blivit omtalat och utmärkande för bandet. Totalt har de hunnit med att göra närmare femtio spelningar i södra Sverige inklusive några besök på tyska scener.

...