Av Redaktionen
0 Kommentarer
Nov 21st, 2012

Hallå där,

Jag antar att ni inte missat rubrikerna om att jag skrivit i ett mail att jag för sista gången framträtt med Lasse Stefanz. Det här vill jag rätta till.

Jag är en person som går på känsla. Ibland tycker jag till innan jag räknat till hundra. Det har hänt förr, det kommer hända igen. Jag kunde från min horisont i den skånska skogen inte drömma om vilken uppmärksamhet det här skulle väcka. Så här i efterhand var mitt mail till några vänner kanske inte helt välformulerat, allt blev på tok för drastiskt. Mailet nådde även en journalist som gjorde sitt jobb och meddelade sin redaktion vad jag påstått. Så var lavinen igång.

Jag ska vara ärlig, jag har känt mig ganska risig och varit sjukskriven. Till följd av detta blev jag tvungen att ställa in två spelningar i helgen. Det är inte ofta det händer och jag hoppas det inte sker igen.

Ni ska veta att jag i det läget är väldigt rörd över all uppmärksamhet och stöttning jag och bandet fått från er fans. Det vill jag snarast tacka för öga mot öga. Chansen kommer snabbt. När Lasse Stefanz kommande helg framträder först på Sandra i Kalmar och sedan i Oxie i Malmö finns jag med igen.

Att sjunga och stå på scen är det jag kan allra bäst och det vill jag fortsätta med så länge hälsan tillåter. Jag vill inte skiljas från bandet som i över 45 år varit en stor och viktig del av mitt liv.

När det gäller min sjukskrivning är det en privatsak, det hoppas jag att ni alla respekterar. Nu vill jag bara koncentrera mig på vår musik igen.

PS. Spelningen på Ekebo i Munka Ljungby som ställdes in förra helgen genomförs nu istället i februari. DS.

Kram

Olle

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Nov 21st, 2012

Ke$ha till Sverige! Annexet och de svenska TV-sofforna kommer att fyllas med konfetti och fest när Ke$ha gästar svenska X Factor nästa fredag den 30 november. Hon gästar programmet för att bland annat uppträda med sin senaste hitsingel ”Die Young”. Detta blir Ke$has första nordiska TV-framträdande någonsin.

Förutom besöket i svenska X Factor den 30 november så släpper också Ke$ha sitt nya album ”Warrior” samma dag. På nya albumet har hon samarbetat med Patrick Carney från Black Keys, Iggy Pop, Wayne Coyne från The Flaming Lips, Ben Folds och producenter som Max Martin, Benny Blanco, Dr. Luke – för att nämna några.

Aktuella singeln “Die Young” är just nu #3 på amerikanska Billboardlistan och här i Sverige är singeln en av de mest spelade låtarna på radiostationen NRJ.

Vi ser fram emot att fira nya albumet ”Warrior” och njuta av Ke$ha live i svenska X Factor nästa fredag!

Om Ke$ha:
Etta på topplistan i USA tre gånger
Över 35 miljoner sålda singlar världen över
Debutsingeln ”TiK ToK” fyra gånger Platina i Sverige
Fler än 200 utsålda konserter
Vinnare av ”Årets genombrott” på MTV Europe Music Awards 2010
Över 300 miljoner videovisningar på YouTube

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Nov 21st, 2012

Med enorm stolthet presenteras nu Queens of the Stone Age. Kommer gör även svenska First Aid Kit, amerikanska hiphoparna La Coka Nostra, svenska kometen Lorentz & Sakarias och dödselektroakten Owl Vision. Den femtonde upplagan av Peace & Love pågår mellan den 25-29 juni i Borlänge.

Akterna i dagens artistsläpp:
– Queens of the Stone Age (US)
– First Aid Kit
– La Coka Nostra (US)
– Lorentz & Sakarias
– Owl Vision

Josh Homme och hans grabbar lär bjuda på en fantastisk show och enligt rykten ska den kommande plattan lova oerhört gott. Att First Aid Kit också kommer gör det hela än bättre. De är det perfekta Peace & Love-bandet, säger presschef Ronny Mattsson.

Queens of the Stone Age bildades 1996 i Palm Desert, Kalifornien, av Josh Homme, vilken är en av de stora förgrundsgestalterna inom stonerrocken som gitarrist i Kyuss.

1997 bildade han Queens of the Stone Age. Homme och är även grundare av och medlem i Eagles of Death Metal och Them Crooked Vultures. De sistnämnda spelade på Peace & Love 2010. Till våren kommer det sjätte albumet där även Dave Grohl från Foo Fighters och Trent Reznor från Nine Inch Nails medverkar.

First Aid Kit har blivit en Sveriges mest uppmärksammade akter sedan de startade 2007. Systrarna Johanna och Klara Söderberg har släppt två album och till och med fått självaste Patti Smith att gråta när de framförde dennes låt Dancing barefoot.

La Coka Nostra från New York spelar stenhård hiphop med ett budskap. De har medlemmar från bland annat House of Pain och har samarbetat med Snoop Dog bland många andra prominenta.

Lorentz & Sakarias från Stockholm utkom nyligen med Albumet Himlen är som mörkast när stjärnorna lyser starkast. De har rosats av kritikerna för sin hybrid av rap och pop.

Owl Vision kallar sig själva för dödselektro, vilket betyder mörk och dansant elektronisk musik. Bandet består av Johannes Arnesson och han har delat scen med några av de största inom den elektroniska sfären.

...