Av Redaktionen
0 Kommentarer
Maj 29th, 2012

justin-bieber-2012-2

Idag släpptes singeln “Die In Your Arms”iTunes från Justin Biebers kommande platta “Believe”. Inom bara några få timmar klättrade den upp som #1 på iTunes singellista. “Die In Your Arms” släpptes som en del av en global iTunes “Complete My Album-kampanj”.

Idag landar Justin i Oslo för att under morgondagen hålla ett privat showcase där han kommer att framföra låtar från det kommande albumet. Det kommer även att hållas en presskonferens och exklusiva intervjuer med svensk media.

Albumet “Believe” släpps den 15 juni i Sverige.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Maj 29th, 2012

the-playtones-2012-franz-feldmanis

Den blekingska rockabilly-influerade kvartetten The Playtones blir ett av dragplåstren på Söderslätts Countryfestival i Anderslöv. Arrangören meddelar också att Hasse ”Kvinnaböske” Andersson är bokad som till hösten planerar en jubileumsturné när ”Änglahund” fyller 30 år. Vinnarna av Dansbandskampen 2009 är bokade, The Playtones kommer till Söderslätts Countryfestival. Bandet har skördat framgångar med guldsäljande plattor och final i melodifestivalen 2010 med ”The King”. Året därpå var dem nominerade i tre kategorier på grammisgalan. The Playtones har en lojal dansbandspublik men har utvecklat sitt sound mer och mer emot den 50-tals rock som inspirerat dem från start, bandets frontfigur Boppin Steve säger att: ”Vi har helt enkelt tagit steget till ett mer genuint och råare sound, Inget tjafs och inga konstigheter, rock ´n´roll helt enkelt!”

Det har gått 30 år sedan Hasse Andersson släppte ”Änglahund” men 2012 sjunger både gammal och ung med som om låten var obligatorisk att lära sig i skolan. Hasse Andersson äntrade scenen för första gången som 8 åring skolpåg i Malmö. Många av Hasses sånger har blivit stora hits och allra mest efterfrågad är givetvis ”Änglahund” under årens gång har det blivit cirka 20 album och en massa singlar.

Bokade sedan tidigare är bl.a. Calaisa och Anna Hertzman.

Vad: Söderslätts countryfestival, en festival med fokus på familjeaktiviteter med western tema, ett EU-projekt i syfte att stärka landsbygden, arrangeras av Kulturföreningen Söderslättsfestivalen, i samarbete med Trelleborgs Kommun.
Var: Sydslättens Ridområde i Anderslöv.
Biljetter via Julius Biljettservice och i din lokala ICA-butik på Söderslätt.
När: 8-9 Sep 2012.

www.facebook.com/soderslattscountryfestival

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Maj 29th, 2012

the-hives-2012

Nu är det mindre än en vecka kvar till the Hives släpper sitt nya album – Lex Hives. Men redan nu går det att smyglyssna på albumet via en Facebook-app. Alla 12 låtar på Lex Hives, från inledande Come On till avslutande Midnight Shifter, finns att lyssna på. Som om detta inte vore nog finns en video till varje låt där bandet berättar storyn bakom spåret.

The Hives har under våren påbörjat sin turnétur runt världen som inleddes på Coachellafestivalen i USA. Redan nu på torsdag har de officiell livepremiär på svensk mark med en spelning på Siestafestivalen i Hässleholm.

The Hives kommer att signera nya albumet på Bengans i Göteborg den 3:e juni och Bengans i Stockholm den 4:e juni.

...