Av Redaktionen
0 Kommentarer
Maj 25th, 2012

Lasse Stefanz lanserar eget vin

Som vanligt när det gäller Lasse Stefanz är ledordet kvalité. Vinet är en klassisk Valpolicella som produceras av den berömda vinproducenten Luigi Righetti. Vinet är noga utvalt av dansbandets medlemmar som föll för det röda, behagligt mjuka vinet med den eleganta fruktigheten som gör det lämpligt till inte enbart mat utan också är perfekt som barvin eller förfestvin. Det riktigt svänger om det.

Luigi Righetti är ett vinfamiljeföretag som grundades 1909. Hela familjen är involverad där Gianmaria är VD och vinmakare tillsammans med brodern Guiseppe. Guiseppes fru Paola sköter det administrativa. Men fortfarande är Luigi, född 1922, involverad och alla beslut godkänns självklart av honom. Familjen tycker detta är ett väldigt spännande projekt och är stolta att bli utvalda som leverantörer av Lasse Stefanz vin som importeras av Janake Wine Group AB.

Lasse Stefanz är det största och ett av de mest populära dansbanden i Skandinavien. Den 23 maj släpptes nya albumet ”Rocky Mountain”.

En ny bok om Lasse Stefanz är också på gång. I boken “GAMMAL KÄRLEK ROSTAR ALDRIG” skriver journalisten och entertainern Thomas Deutgen kärleksfullt om bandets 45-åriga historia och Lina Haskel har fotograferat.

Vinet finns i Systembolagets beställningssortiment. Art nr 73723.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Maj 25th, 2012

adam-lambert-trespassing

Adam Lambert har all anledning att fira – hans nya album ”Trespassing” går direkt in som etta på amerikanska albumlistan, Billboard Top 200 samt Billboard Digital Albums Chart. Debutalbumet ”For Your Entertainment” gjorde entré på amerikanska albumlistans tredjeplats när det släpptes 2009.

Även i Kanada går “Trespassing” in direkt som nummer ett på albumlistan.

Adam Lambert är exekutiv producent för ”Trespassing” och har skrivit låtarna tillsammans med bland annat Pharrell Williams, Claude Kelly, Benny Blanco, Bonnie McKee, Nile Rodgers och Sam Sparro.

Aktuella singeln från ”Trespassing”, ”Never Close Our Eyes” är skriven och producerad av Bruno Mars och Dr. Luke.

Hösten 2011 blev Adam inbjuden att få uppträda tillsammans med Queen på MTV Europe Music Awards i Belfast. I sommar är det dags igen då Queen och Adam Lambert bland annat gör tre spelningar på HMV Hammersmith Apollo i London den 11, 12 och 14 juli.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Maj 25th, 2012

ugly-kid-joe-2012

Det återförenade amerikanska hårdrocksbandet Ugly Kid Joe släpper nu sin nya video “Devil’s Paradise”. Klippet filmades i början av april i Lake Tahoe, Nevada tillsammans med bröderna Mike och Dave Hatchett vid Standard Films. Låten kommer från gruppens nya minialbum “Stairway To Hell” som släpps digitalt den 5 juni och fysiskt den 9 juli.

Ugly Kid Joe bildades ursprungligen i Kalifornien 1989 och slog igenom på allvar 1993 med coversingeln “Cat’s In The Cradle” vilken bland annat sålde guld i USA och toppade singellistan i Australien. Låten skrevs och framfördes från början 1974 av den amerikanska folkrock-artisten Harry Chapin. Bandet släppte tre studioalbum och turnerade flitigt under 90-talet innan de splittrades 1997.

Trummisen Shannon Larkin började spela med Godsmack 2002 och sångaren Whitfield Crane ersatte Keith Caputo i New York-bandet Life of Agony en kortare period innan han började samarbeta med medlemmar från Soulfly och Godsmack i olika band. 2010 återförenades Ugly Kid Joe.

Ugly Kid Joe 2012 är:
Whitfield Crane – Sång
Klaus Eichstadt – Gitarr
Dave Fortman – Gitarr
Cordell Crockett – Bas
Shannon Larkin – Trummor

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Maj 25th, 2012

aerosmith

Tidigare i veckan premiärspelade Aerosmith sin nya låt “Legendary Child” i det amerikanska TV-programmet American Idol. Låten är den första singeln på Aerosmiths efterlängtade kommande album, ”Music From Another Dimension”, som släpps den 29 augusti.

Redan den 16 juni beger sig bandet ut på turné för att spela sina nya låtar för fansen.

Aerosmith är en av världens mest populära rockband genom tiderna med sina 150 miljoner sålda album och 55 Guld, Platina, Multi –Platina certifikat samt till och med en Diamant-status för sin Greatest Hits samling. Bandet har också vunnit ett flertal priser; 4 Grammy Awards, 10 MTV Video Music Awards och 7 American Music Awards. Aerosmith kom med i Rock and Roll Hall of Fame år 2001.

Låtlista “Music From Another Dimension”
1. What Could Have Been Love
2. Beautiful
3. Street Jesus
4. Legendary Child
5. Oh Yeah
6. We All Fall Down
7. Another Last Goodbye
8. Out Go the Lights
9. Love Three Times a Day
10. Closer
11. Shakey Ground
12. Love a Lot
13. Freedom Fighter
14. Up on the Mountain

...
Av Redaktionen
1 kommentar
Maj 25th, 2012

När den 39-åriga artisten Patrik Isaksson var på väg hem från en välgörenhetstävling på Täby golfklubb i tisdags kväll mötte han fyra cyklister som tränade för sitt deltagande i Vätternrundan på den slingriga Skålhamravägen mellan Vallentuna och Täby utanför Stockholm. Två av cyklisterna krockade med artistens bil. Den ena fick en spricka i skuldran och kunde skrivas ut från sjukhuset redan nästa dag medan den andra skadade sig mer allvarligt med ett brutet höftben som resultat av krocken. Cyklisterna har polisanmält Patrik Isaksson efter händelsen och en utredning har inletts. Isaksson själv hävdar att han inte gjort något fel. Detta uppger Aftonbladet idag.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Maj 25th, 2012

david-lindgren-2012

Årets melodifestival-skräll David Lindgren blev klar för Melodifestivalen 2012 bara några timmar före den första presskonferensen. På deltävlingen i Göteborg tog han Sverige med storm och blev genast publikfavorit och tog sig direkt till final i Globen. Över en natt förvandlades han till ett känt ansikte när han överraskade Sverige med sin scenshow och breakdance – moves till låten “Shout It Out”. Nu petar David Lindgren ned gruppen Kent från toppen av albumlistan och går direkt in på förstaplatsen med debutalbumet “Get Started”!

Det känns fantastiskt roligt, nu ska jag fira med champagne och sen repa vidare inför spelningarna i sommar, säger en glad David.

På albumet har David bl.a. samarbetat med Darin, Lazee och ett flertal av Sveriges största producenter.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Maj 25th, 2012

hultsfred-festivalapp-2012Årets festival-app är äntligen här och du kan ladda ner den helt gratis till både Iphone och Android.

Vi har fått hjälp av Greencopper med att designa motsvarigheten till en schweizisk fällkniv i app-sammanhang. Sjukt smart helt enkelt. Med den här lilla appen kan du bl.a. läsa på om artisterna, bygga ditt eget spelschema, kolla in snabbaste vägen till rätt scen, facebooka, twittra och dessutom få de senaste uppdateringarna om vad som händer på och runt festivalen.

Så ladda ner på studs och slipp allt vad borttappade program heter!

Funktioner
– Praktisk info om festivalen
– Läs om artisterna
– Spelschema
– Karta över området
– Integrerat med Facebook & Twitter
– Tillgång till e-biljett

Ladda ner här
Android, Iphone

Presentation om appen

Hultsfredsfestivalen 2012 äger rum mellan 14-16 Juni. Klara artister sedan tidigare är The Cure, The Stone Roses, Mumford & Sons, The XX, Justice, Slash, Noel Gallagher’s High Flying Birds, The Cardigans, Kasabian, Gorillaz Sound System, The Gaslight Anthem, Marina & The Diamonds m.fl..

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Maj 25th, 2012

erik-hassle-2012

4:e juli släpper Erik Hassle sitt andra album “We Dance”. Första singeln “Stay” är redan en massiv radiolåt och videon som Erik gjort tillsammans med en kompis är älskad av fans från hela världen, till och med svenska kultregissören Roy Andersson har rosat videon.

Erik Hassle om nya albumet:
“Den här skivan har varit en dröm att få göra. Jag har aldrig haft så roligt som med Gustav och Fredrik när vi har suttit och skrivit och knåpat. Det har varit en lång och slitig resa som med alla projekt man verkligen brinner för, men idag, med lite perspektiv känner jag mig väldigt stolt över det vi åstadkommit och över mitt band som har hjälpt till och spela in skivan under 12 magiska dagar i Atlantis. Hoppas ni gillar det och tar med er dom här låtarna in i sommaren.”

Erik Hassle slog igenom 2008 med “Hurtful” och blev snabbt en internationell historia. Efter stora framgångar och turnéer i Sverige, Danmark, USA och England flyttade Erik hem till Stockholm för att skriva på uppföljaren. Mitt i arbetet råkade Erik skriva ett halvt album med Martin Sköld och Jocke Berg från Kent. Det samarbetet resulterade i minialbumet “Mariefred Sessions” och i en hit med låten “Are You Leaving”.

Nu har Erik äntligen fått tid att färdigställa sitt “riktiga” andra album. Den här gången kastade Erik ut trummaskinerna och tog med sig hela sitt band in i legendariska Atlantis-studion i Stockholm. Plattan är inspirerad av såväl hans gamla soul-hjältar Marvin Gaye, Sly & The Family Stone som Paul Simon och Peter Gabriel. Sly och Marvin kanske mest som vokala förebilder men man kan även känna igen svänget och den dansiga känslan som återfinns på de gamla Motown-plattorna. Inspirationen från Paul och Peter hör man i intresset för afrikansk musik med galna gitarr-idéer och rytmer. Man kan även ana en vink åt modernare västerländska uttolkare av den traditionella Afrikanska musiken, som t ex Vampire Weekend. Eriks ambition inför den här plattan var att göra en dansant platta som inte bygger på programmering, den ambitionen gjorde att man därför även kan höra en hel dos av de Franska indiedans-pophjältarna Phoenix i det dansiga svänget.

...