Av Redaktionen
0 Kommentarer
Apr 6th, 2012

madonna-mdna-3

Madonna regerar världens dansgolv. För femte gången i rad har hon levererat ett #1 album. ”MDNA” toppar listorna världen över och hyllas av alla. För att fira framgångarna tillsammans med sina miljontals fans kommer ikonen i natt kl. 04:00 åter göra en chatt på sin Twitter.

Länken är: @MadonnaMDNAday.

Värt att nämna:

  • Båda singlarna “Give Me All Your Luvin” och “Girl Gone Wild” är med på Top 10 på Billboards Dance Club Play Chart.
    ”MDNA” debuterade som nummer 1 på iTunes i 40 länder
  • I England är ”MDNA” Madonnas 12:e #1-album vilket gör henne till den soloartist som haft flest albumettor, fler än självaste Elvis Presley.
  • I Japan är ”MDNA” hennes 22:a Topp Tio-album med vilket hon slår The Beatles gamla rekord på 19 stycken Topp Tio-placeringar.
  • Videon till ”Girl Gone Wild” är hennes mest sedda video på YouTube någonsin med hela 32 miljoner visningar.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Apr 6th, 2012

markus-krunegard-mansklig-varme

Den 28 mars släpptes Markus Krunegårds senaste album Mänsklig Värme på Stranded/Universal. Albumet gick idag rakt in som etta på svenska albumlistan före Madonna och Bruce Springsteen. Detta blir den första av Krunegårds album som når listans förstaplats.

När albumet släpptes möttes det med lysande recensioner:

Markus Krunegård gör inga fel. Inte ett enda. Hans fjärde album är briljan från början till slut. Alla världens priser borde regna som spön över Markus Krunegård.SVD

En explosion av svulstig pop om allt som spelar någon rollGaffa

Markus Krunegård besöker imorgon, lördag den 7 april, Nyhetsmorgon i TV4.

I sommar kommer Krunegård turnera i Sverige med stopp på bland annat Peace and Love och Putte i Parken.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Apr 6th, 2012

marilyn-manson-2012-2

Nu kommer videon till första singeln från albumet “Born Villain”, som släpps 30 april. “No Reflection”, som redan ligger på rotation på P3, är en klassisk Marilyn Manson-låt, mörk, drivande och ångestfylld.

“Born Villain”, som släpps 30/4, inkluderar ett samarbete mellan Manson och Johnny Depp, på Carly Simons klassiska låt ”You’re So Vain”.

Marilyn Manson kommer till Sverige i sommar, för att headlina Metaltown i Göteborg den 15 juni.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Apr 6th, 2012

INGRID skapades efter flertalet nattsvarta koppar kaffe på Mellqvist’s i Stockholm; ett ställe där långa män, hemvändande stjärnor, sjömän, små knoddar och kvinnor så vackra att det gör ont, kommer samman för att diskutera det som skiljer oss åt, vem du är och vem du borde vara…

Bortom klagan över vargavintrar och avsaknaden av en riktigt bra mexikanska sylta, började andra ämnen att surra kring kaféborden. Skulle vi inte kunna skapa något rakt från hjärtat direkt till folket utan några mellanhänder? Är det inte 2012?

I ett hjärtslag var INGRID skapat. Bestående av medlemmar som Miike Snow, Lykke Li, Peter Bjorn and John, Nicole Morier, Jocke Åhlund, Johanna Beckman, Jonas Torvestig, Tomas Nordmark och Nille Perned, tänker sig INGRID vara ett hem för en ny armé av musiker och artister. I rummet för samarbete och skapande av ett audiovisuellt collage, står INGRID för den okomplicerade plattformen.

Gud välsigne internet, länge leve vinylen, och INGRID – jag är så glad jag hittat dig.

INGRID’s första release, INGRID Volym 1, är en samlingsskiva som samlar kollektivets alla medlemmar i konstellationer och soloprojekt med aldrig tidigare släppt material. Volym 1 släpps på Record Store Day den 21:a april och finns på limiterad vinyl – både exklusiv och normalutgåva – samt på digitalt format och följs av album, EP’s och singlar från INGRID’s medlemmar.

...