Av Redaktionen
0 Kommentarer
Jan 13th, 2012

lilla-sallskapet

På nyårsafton för ett år sedan släppte Lilla Sällskapet sin första singel, ’Genova’.
Under 2011 har de hunnit med att göra en bejublad video till låten, spela en massa live och släppa ytterligare en singel, ’Morgonen efter’.
2011 har varit ett bra år och på nyårsafton spelade Lilla Sällskapet in världens finaste nyårsvideo till kommande singeln ’Om Vingarna Bär’.

Världens finaste video om en fest, om att ha roligt och om hopp. Att fira ut det gamla och in det nya.
Det nya året, 2012. Lilla Sällskapets år.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Jan 13th, 2012

”Brådis” (aka Jonas Wallin) har skrivit låtar i sjutton år, men det var först när Salem Al Fakir plockade upp honom på sitt förlag som allt föll på plats.
Jag är så oerhört glad över att folk nu ska kunna få höra och uppleva det som jag under det senaste året fått ta del av på nära håll. Brådis som person, Brådis som musik. Brådis är ett fenomen som vi människor behöver, säger Salem Al Fakir.
Nu är han aktuell med sin första singel ”Sockerbagare”, där han på en B-sida gör en underbar cover på Håkan Hellströms En midsommarnattsdröm.

Brådis gör allt själv och spelar in i garderoben. Processen börjar med blockflöjt och programmerade synth-inspelningar på brorsans sequencer och resultatet blir en clash mellan akustisk kökskänsla och elektronisk dröm, med inspiration av André 3000, Arvo Pärt och Aphex Twin.

Om Sockerbagare skriver musiksajten musikenligtjerry:
” …låten du aldrig kommer få ur hjärnan, texten du kommer gå ner på knä framför din älskade och citera. Sången som kommer spelas på vart enda bröllop värt namnet, som kommer plockas fram när den största känslan ska beskrivas.”

...