Av Redaktionen
0 Kommentarer
Aug 30th, 2011

eldkvarn

I september förra året dömdes sångaren Plura Jonsson från det legendariska rockbandet Eldkvarn till tre månaders fängelse för narkotikabrott i tingsrätten. Nu har hovrätten avslagit hans överklagan och fastsällt straffet. Nu återstår möjligheten att överklaga även till Högsta domstolen, ett beslut som måste tas före den 27 september.

Det var i mars förra året som Plura greps av civilpolis i Göteborg med 3,36 gram kokain i byxfickan. Plura har erkänt brottet men anser att straffet är alltför hårt och att en eventuell fängelsevistelse skulle drabba hans bandkollegor ekonomiskt.

Pluras advokat Per E Samuelsson är övertygad om att fängelsestraffet, om det kvarstår, kommer att avtjänas med hjälp av fotboja. Detta är ett beslut som kriminalvården kommer att fatta inom en snar framtid.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Aug 30th, 2011

deathstars-2011

Det svenska industrimetall-bandet Deathstars kommer att vara förband till tyska pionjärerna Rammstein på första halvan av deras kommande Europa-turné i november och december. De flesta av dessa konserter är redan nu utsålda men det finns ännu biljetter kvar till spelningarna i Bratislava, Zagreb, Budapest, Prag och den andra av två spelningar i Gdansk.

Deathstars befinner sig just nu i studion för att spela in ett nytt album som väntas släppas någon gång nästa år genom Nuclear Blast Records. En singel kommer ut strax innan turnéstarten i slutet av oktober.

...