Av Redaktionen
0 Kommentarer
Aug 12th, 2011

steelwing-2011

Det unga Nyköpings-bandet Steelwing kommer under augusti att påbörja inspelningen av sitt andra album vid Leon Music Studios i Karlstad tillsammans med producenten Rikard Löfgren. Löfgren har band som Deathstars, Mamakin, Enforcer och Vomitory på sin digra meritlista. Albumet, som ännu inte fått någon titel, kommer att släppas i början av nästa år genom NoiseArt Records, en del av Rock The Nation.

Steelwing släppte sitt debutalbum, “Lord Of The Wasteland”, den 30 april förra året. Den gången hette producenten Nicko DiMarino.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Aug 12th, 2011

Kriya Music Artistbokning är ett företag som startades våren -11 av Uffe Johansson från Helsingborg.

Efter många år som verksam musiker (bl.a. i Brandsta City Släckers, m.fl.) och Gymnasielärare (Mega Musik Gymnasieskola AB) har han skaffat sig ett stort nätverk och bestämde sig för att hjälpa artister att sprida sång, musik och underhållning främst i Sverige.

Uffe har turnérat runt i både Sverige, Finland, Tyskland m.m. som basist/sångare och även varit verksam som musiker på Gran Canaria via Vingresor. Vidare har han också tävlat i VM i Barbershop-sång för körer i USA.

Uffe är sedan år 2000 verksam som lärare på Mega Musik Gymnasieskola där han undervisar i olika hälsoämnen samt elbas.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Aug 12th, 2011

in-flames-2011-2

Det svenska metalbandet In Flames tvingades i slutet av juli avbryta sin medverkan i den amerikanska festivalturnén Rockstar [Energy Drink] Mayhem på grund av att en nära anhörig till någon av bandmedlemmarna ligger på dödsbädden. De planerar dock att återvända till den amerikanska kontinenten i början av 2012.

In Flames senaste och tionde album, “Sounds Of A Playground Fading”, sålde 14 000 exemplar i USA under den första veckan och debuterade på 27:e plats på den amerikanska Billboardlistan.

...