Av Redaktionen
0 Kommentarer
Feb 28th, 2011

manowar-2010

Det är nu klart att det blir en tredje spelning med amerikanska Manowar på Trädgår’n i Göteborg. Detta blir den 31 mars. De två tidigare spelningarna (29 och 30 mars) är nu utsålda. Det är inget konstigt att ett av världens största heavy metal-band lockar mycket folk men få trodde nog att de skulle sälja ut sina spelningar så här fort. Detta visar att det fortfarande finns ett mycket stort intresse för äkta heavy metal. Eller som bandet själva säger – Death To False Metal!

På grund av bandets omfattande tekniska produktion kommer balkongerna på Trädgår’n att vara stängda under de här kvällarna. Det blir endast publikplats på golvet.

Konsertinfo:
29.3 Göteborg, Trädgår’n
30.3 Göteborg, Trädgår’n
31.3 Göteborg, Trädgår’n -NYTT DATUM!

Mer information om Manowars Sverige-spelningar

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Feb 28th, 2011

salem-al-fakir-2010

Efter ett helt fantastiskt år med bland annat ett guldsäljande album (Ignore This), en platinasingel och årets mest spelade låt på svensk radio (Keep On Walking) samt ett ständigt turnerande är Salem Al Fakir nu aktuell med en ny singel. Det blir den fjärde singeln från Salems tredje album Ignore This.

Livefavoriten I’m So Happy har spelats in på nytt som en duett – tillsammans med Josephine Bornebusch!

Låten är dessutom signaturmelodi till TV-serien Solsidan (där ju Josephine spelar Mickan i serien), som sänds på Söndagar i TV4, med tittarsiffror på närmare 2 miljoner.

I’m So Happy släpps digitalt idag den 28 februari.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Feb 28th, 2011

the-blinded

Det melodiska dödsmetallbandet Blinded Colony från Karlshamn i Blekinge har bytt namn till det kortare The Blinded. Gruppen spelade in en EP bestående av sex låtar under sommaren 2010 och kommer att släppa sitt tredje album senare i år.

Blinded Colony släppte sitt andra album, “Bedtime Prayers”, i januari 2007 genom Pivotal Rockordings. Det var den sista skivan med sångaren Johan Schuster innan han fick sitt genombrott i popvärlden som producent och låtskrivare åt bland andra Pink och Britney Spears.

...