Av Redaktionen
0 Kommentarer
Feb 21st, 2011

bult

Metalbandet Bult från Göteborg kommer i mitten av mars att uppträda på detta års South By Southwest (SXSW), en musik- och filmfestival som äger rum varje år i Austin, Texas. Utöver den officiella festivalspelningen den 16 mars kommer de även att göra en klubbspelning i Dallas-förorten Fort Worth den 13 mars.

Bult är stabilt rotade i svensk metal men är mest influerade av musiken från progressiva extremmetalband såsom amerikanska The Dillinger Escape Plan och Mastodon samt Umeås stoltheter Meshuggah.

Bult 2011 består av:
Martin Andreasson – Gitarr
Sam Rönnberg – Bas
Cristian Sigurdson – Trummor
Jonas Udd – Sång

...
Av Redaktionen
2 Kommentarer
Feb 21st, 2011

kikki-danielsson-forsta-dagen-pa-resten-av-mitt-livAlbumet ”Jag ska aldrig lämna dig” släpptes 1993. Det var senast Ann-Kristin “Kikki” Danielsson-Roos, en av våra mest folkkära svenska artister genom tiderna, släppte ett eget album.

Sedan början av 70 talet har Kikki turnerat några varv runt månen och tillbaka tillsammans med legendariska Wizex och Roosarna, tävlat i Melodifestivalen hela nio gånger, försvarat Sveriges färger i Eurovision Song Contest, varit en av Sveriges största ambassadörer för svensk Country, nått astronomiska Svensktoppsframgångar med örhängen som ”Papaya Coconöt”, ”Dag efter Dag” och Kikkis monsterhit ”Bra Vibrationer” samt sålt ut krogshow efter krogshow tillsammans med Bettan och Lotta. Kikki har utan tvekan en stor plats i det svenska folkhjärtat.

Den 13 april släpps albumet ”Första dagen på resten av mitt liv”. Det är med största stolthet Sony Music har nöjet att släppa Kikki Danielssons första soloalbum på 18 år. Albumet är till största delen skriven av Sulo från Diamond Dogs samt av Kikki själv.

Jag och Sulo har jobbat tätt ihop under hela processen och detta är utan tvekan det mest personliga albumet jag spelat in. Jag är mycket mycket stolt över vad vi skapat och hoppas att lyssnarna vill ta det till sig, säger en förväntansfull Kikki Danielsson.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Feb 21st, 2011

glasvegas-2011

Vi har nöjet att kunna presentera fem nya akter till festivalen i Azaleadalen. Den 28 juni kan vi nu njuta av omåttligt populära Glasvegas, The Killers-sångaren Brandon Flowers och indiehjältarna i Bright Eyes. Vi kommer också att sjunga med till The Ark en sista gång och även välkomna en nyfunnen popälskling i Daniel Adams-Ray. Förväntningarna skruvas nu upp och nedräkningen kan starta på allvar inför dagen då det händer.

Klara artister:
GLASVEGAS
BRANDON FLOWERS
BRIGHT EYES
THE ARK
DANIEL ADAMS-RAY

Klara sedan tidigare:
COLDPLAY

Where The Action Is presenteras av Luger och Live Nation.

BILJETTINFO
Festivalbiljett: 950 kr + serviceavgift.
VIP-biljett: 1650 kr + serviceavgift

...