Av Redaktionen
0 Kommentarer
Feb 19th, 2011

me-and-my-army

I onsdags släppte Andreas Kleerups nya projekt Me And My Army sitt första album; Thank God Gor Sending Demons och nu kommer äntligen första musikvideon till singeln The Only One vilken du ser nedan.

Me And My Army låter inte som ni väntat er och inte som något i Sverige just nu. De är Sverige bästa armé! Igår kväll spelade de i SKAVLAN!

Ibland uppstår helt enkelt situationer i livet som man inte vill låta gå en förbi och sen undra hur det hade varit. Frasen ”kemi uppstod” kan låta som en klyscha, men jag ser inget fel i klyschor för de är ju faktiskt sanna.

Och med Me And My Army känns det som sanningen hela vägen säger bandets sångare, låtskrivare, gitarrist och producent Andreas Kleerup.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Feb 19th, 2011

dimmu-borgir

Det hyllade norska symfoniska black metal-bandet Dimmu Borgir kommer lördagen den 28 maj att göra en unik konsert på Spektrum i Oslo, gruppens enda bekräftade spelning genom hela sommaren. Bandet kommer då att uppträda med 53 medlemmar ur den norska radiosymfoniorkestern KORK såväl som 30 medlemmar i kören Schola Cantorum vilka alla medverkade på Dimmu Borgirs nionde album, “Abrahadabra”.

Biljetterna till denna unika och exklusiva konsert kommer att släppas nu på måndag den 21 februari till priset av 570 norska kronor. Det kommer även att släppas 150 VIP-biljetter för 1500 norska kronor där man får en träff med bandet en timme innan insläpp samt gratis tapas och öl.

Biljetter hittar du här

...