Av Redaktionen
0 Kommentarer
Nov 27th, 2010

tove-styrke-2Tove Styrke – inte bara den starkt lysande stjärnan från fjolårets Idol som under sommaren och hösten fortsatt att sprida sin stardust över Sverige. Höstens stora hit “Million Pieces”, skriven av Adam Olenius (Shout Out Louds) och Lykke Li, sopade rent allt motstånd och blev under hösten P3s mest spelade singel. “White Light Moment”, skriven av Peter Ågren (The Amplifetes), Janne Kask samt Tove själv, är andra singeln från Toves kommande självbetitlade album och kan avnjutas på radio sen den 25 oktober.

12 november släpps äntligen debutalbumet “Tove Styrke”, producerat av blandandra Patrik Berger (Robyn), Peter Ågren (Amplifetes), Janne Kask (Lake Heartbeat) och Lotus & 2manyfreckles.

Glöm inte att titta in på Toves sprillans nya hemsida:
www.tovestyrkemusic.com

Redan under hösten kommer Tove att smygstarta sin turné:
08 dec MALMÖ DEBASER (WARRIORS)
09 dec GÖTEBORG PARKEN
11 dec UMEÅ SCHARINSKA
17 dec STOCKHOLM DEBASER MEDIS (SHAPE UP!)

Mer information om Tove Styrkes Sverige-spelningar

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Nov 27th, 2010

black-label-society-live-2011Kanske har Zakk Wylde gjort sig mest känd som strängbändare nummer ett i Ozzy Osbournes band. Har man Mörkrets prins som arbetsgivare så är det lätt hänt att man hamnar i bakgrunden men det Wylde har skapat utanför Ozzys sfär går inte att sjunga illa om. Tvärtom! Nästa år kommer Zakk med sitt Black Label Society för två konserter i Sverige, den 3 mars på Arenan i Stockholm och den 4 mars på Trädgår´n i Göteborg.

När så Wylde och Osbourne tog en paus från varandra på mitten av nittiotalet så tog det inte lång stund förrän de rastlösa fingrarna ville arbeta igen. Tillsammans med ett gäng nära vänner drog han igång Black Label Society, ett band som mixade upp Sabbath-aktig rock med ett sludgigt dito. Förstlingsverket ”Sonic Brew” satte en ny standard som följdes upp och pressades mer och mer för vart och ett album som följde. Med ”Order of the Black”, bandets åttonde album, ramlade de rakt in på Billboard 200’s fjärde plats och fick kritiker att överösa skivan med superlativ och rosor.

Med dessa framgångar har också publiken vuxit sig både större och mer hängiven. Och inte undra på det; en live-upplevelse med Black Label Society är som ett svettigt kultmöte där alla är överens om att Wylde och hans anhängare är det bästa som hänt hårdrocken på denna sida milleniet. Så att försätta en chans att se Black Label Society är inte bara dumt. Det är riktigt tragiskt! Så därför missa in Black Label Societys konserter i Stockholm och Göteborg nästa år!

Konsertinfo
3.3 Stockholm, Arenan
4.3 Göteborg, Trädgår’n

Mer information om Black Label Societys Sverige-spelningar

...