Av Redaktionen
0 Kommentarer
Okt 24th, 2010

miley-cyrus

MTV meddelade nyligen att Miley Cyrus nu är klar för ett uppträdande på årets MTV European Music Awards. Tonårsidolen och megastjärnan Miley Cyrus kommer till Madrid den 7 november för att för första gången uppträda på galan som förväntas bli den största och mest stjärnspäckade någonsin.

” I can’t wait for the EMA’s” låter stjärnan hälsa. ”Detta blir mitt första uppträdande någonsin på denna fantastiska tillställning och jag vet att Madridborna kommer att vara den bästa publiken någonsin”. Utöver Miley Cyrus kommer artister som Katy Perry, Ke$ha, B.o.B, Kid Rock, Kings Of Leon, Linkin Park, Plan B, Shakira, Pauly D, Emily Osment, The Dudesons och Johnny Knoxwille att medverka.

MTV EMA 2010 direktsänds från Madrids Caja Magica på alla MTVs plattformar världen över, söndagen den 7 november kl 21.00 och leds i år av Eva Longoria. MTV EMA kommer även att livestreamas på www.mtvema.com och på Facebook kl 21.00 samma kväll.

Rösta på din favoritartist på www.mtvema.comCan’t Be Tamed.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Okt 24th, 2010

arch-enemy-2010

I en ny intervju med Maximum Rock Mag berättar det framgångsrika Halmstad-bandet Arch Enemys sångerska Angela Gossow en hel del om bandets närmaste planer såväl som sig själv och livet i allmänhet. Gruppen har skrivit tolv låtar till sitt nästa album som kommer att spelas in under december och januari med ett planerat releasedatum i maj nästa år. Efter det följer en rad festivalspelningar samt en turné i USA eller Asien och Australien.

Angela är väldigt engagerad i viktiga globala samhällsfrågor såsom världspolitik och miljöfrågor. Hon fick bland annat frågan om varför hon är vegan:

“Jag äter endast rå veganföda. På sommaren plockar jag massor med bär och blad i skogen och äter dem som de är. Det är en väldigt hälsosam livsstil eftersom jag varken tillagar, kokar och förstör vitaminer och mineraler. Jag är i väldigt bra form, har aldrig varit överviktig utan har alltid varit smal och stark tack vare en extremt hälsosam diet.”

“Jag är emot alla former och våld och dödande. Jag tycker att djur är likvärdiga människor eftersom människan är bara ett djur. Jag förstår inte varför vi har rätt att bestämma att vi ska fängsla, föda upp, massproducera och slakta djur i enorma mängder som inget annat djur gör. Människor får hjärtsjukdomar, hjärtattacker, magcancer osv. tack vare den överkonsumtion av kött som sker… Jag anser att köttindustrin är en avskyvärd, ohälsosam och miljöskadlig verksamhet som jag inte vill stödja på något vis. Jag är väldigt stolt över att alla i Arch Enemy numera är vegetarianer på grund av hälsoskäl eller att de helt enkelt förstår effekterna av köttindustrin.”, säger hon vidare.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Okt 24th, 2010

Ebbot Lundberg kommer att göra kulturspaningar i P4 Kultur en gång i månaden under hösten och våren. Det blir hans debut som radiopratare. Första programmet sändes i Sveriges Radio P4 i förmiddags.

Ebbot Lundberg är artist, producent och har varit frontfigur i The Soundtrack of Our Lives de senaste femton åren. I höst är han aktuell med en ny samlingsplatta. Han har tidigare bland annat varit aktiv i kultbandet Union Carbide Productions. Nu gör han debut som radiopratare i P4 Kultur. Han kommer att vara med en gång i månaden under hösten och våren.

För att se om det funkar eller inte, säger Ebbot Lundberg, känns intressant i alla fall.

I sitt första program för P4 Kultur reflekterar Ebbot Lundberg över en magisk plats och tar med lyssnarna till Hållö utanför Smögen.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Okt 24th, 2010

bruno-mars

Efter att ha gått direkt upp på iTunes Top 10 lista samma dag som release har “Just The Way You Are” snabbt blivit en favorit i Sverige. Bruno Mars, vars sång vi känner igen från vårens/sommarens stora hitlåtar “Billionaire” med Travie McCoy och “Nothin’ On You” med B.o.B, är nu aktuell som soloartist och kommer även snart på besök till sverige. Vi vågar dessutom lova er att nästa singel är minst lika bra som “Just The Way You Are”.

...