Av Redaktionen
0 Kommentarer
Okt 17th, 2010

familjen-2010Albumaktuella Familjen drar igång höstturnén och gjorde i helgen sina första spelningar i Stockholm och Södertälje.

I våras släppte Familjen sitt andra kritikerrosade album ”Mänskligheten” och i somras bjöd de, med Johan T. Karlsson i spetsen, på party var de än drog fram i Sommarsverige. Nu är det höst och dags för den riktiga storturnén. Med sig ut på dansgolven finns senaste hitten ”Det var jag”, som med sin guldiga video rönt stor uppmärksamhet både i Sverige och utanför gränserna. “Det var jag” är också, efter otaliga veckor, kvar på Trackslistans övre halva och musikredaktionen på P3 flyttade även upp den på kanalens A-lista.

Utöver detta är Familjen nominerad till Musikerförläggarnas pris och det i kategorin ”Årets textförfattare”. När hände det en techno-artist senast?

Turnédatum
23 okt Malmö, Debaser
28 okt Odense, Rytmeposten (DK)
29 okt Köpenhamn, Lille Vega (DK)
30 okt Hultsfred, Rookiefestivalen
4 nov Linköping, Herrgårn (John Doe)
5 nov Göteborg, Parken
6 nov Helsingborg, The Tivoli
12 nov Sundsvall, Stadshuset
13 nov Umeå, Corona
18 nov Trondheim, Blaest (NO)
19 nov Olso, Samfunnet (NO)
20 nov Stavanger, Checkpoint Charlie (NO)
25 nov Norrköping, Klubb Republik
26 nov Borlänge, S2
4 dec Uppsala, Katalin

Fler datum tillkommer.

Mer information om Familjens Sverige-spelningar

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Okt 17th, 2010

lars-ulrich-drum-lesson-2010

Förra lördagen, den 9 oktober, anordnade tennislegenden Andre Agassi för 15:e året i följd en välgörenhetsgala för skolungdomar i Las Vegas. Med hjälp av inbjudna artister, film- och tv-stjärnor så samlades mer än 50 miljoner kronor in till detta ändamål. Ett av de föremål som auktionerades ut var en timmas privatlektion med Metallicas trummis Lars Ulrich som resulterade i ett vinnande bud på omkring 230 000 kronor. Förutom privatlektionen ingick även en dagstur till Metallicas högkvarter med inspelningsstudio, replokal och fanclub samt lunch tillsammans med Lars.

Hårdrocksbandet Metallica är ett av de mest inflytelserika banden någonsin med mer än 100 miljoner sålda album, nio Grammy-utmärkelser och fem raka album som debuterat på förstaplatsen på den amerikanska Billboard-listan.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Okt 17th, 2010

Äntligen har Carl Noréns video till ”The Anger” anlänt. Checka in nedan! “The Anger” är Carl Noréns första singel som soloartist (han var tidigare med i Sugarplum Fairy).

...