Av Redaktionen
0 Kommentarer
Sep 24th, 2010

roxette-official-songbookRoxette är tveklöst ett av Sveriges största band genom tiderna, men fram till nu har det inte funnits någon bok som samlar alla Roxettes hits på samma ställe.

I denna nya officiella utgåva, som i helgen lanseras på Bokmässan i Göteborg, finns 30 av succégruppens mest framgångsrika låtar – varav en tredjedel inte publicerats i notform tidigare.

Nya pianoarrangemang av Martin Östergren samt sedvanlig notering med text, ackordboxar och melodi.

Boken innehåller också foton från Roxettes karriär och nyskrivna låtkommentarer och förord av ingen mindre än Per Gessle själv.

Titel: Roxette – Official songbook
Layout: Pär Wickholm
Mjukband, 224 sidor.
ISBN: 9789177482901
Förlag: Gehrmans Musikförlag

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Sep 24th, 2010

me-and-my-army

Me and My Army är klara som förband till Teenage Fanclubs tre Sverigekonserter i höst, den 16 november på KB i Malmö, den 19 november på Debaser Medis i Stockholm och den 21 november på Trädgår’n i Göteborg. Bandet gjorde några omtalade livegig i somras bland annat på Way Out West och i höst släpper de en efterlängtad EP. Ett fullängdsalbum kommer att släppas i början av nästa år.

”Me and My Army bildades av en välplanerad slump. Välplanerad, eftersom det hela började med att vi hade en riktigt bra middag. Slumpen, eftersom vi började spela tillsammans. Det finns en inspelning med de fyra låtar som skrevs den natten – natten då Me and My Army föddes.” – Me and My Army

MAMA är:
Andreas Kleerup
John London Rönneklev
Joel Igor Hammad Magnusson
Patrik Herrström
Niels Nankler
Helena Arlock

Turnédatum
16.11 KB, Malmö
19.11 Debaser Medis, Stockholm
21.11 Trädgården, Göteborg

Mer information om Teenage Fanclubs Sverige-spelningar hittar du här

...