Av Redaktionen
0 Kommentarer
Jul 9th, 2010

susan-boyle-2010

Susan Boyles fantastiska resa startade med försiktiga steg på Britain’s Got Talent-scenen 2009. Med denna chans och möjlighet att visa upp sig lyckades hon övervinna både juryns och publikens skepsis. På YouTube har hennes klipp från programmet visats över 350 miljoner gånger och Susan har skapat historia som står i en klass för sig.

Nu vill Susan Boyle skicka vidare den chans och möjlighet hon själv fick genom egna tävlingen Susan’s Search. Susan söker efter en duettpartner till nya albumet som släpps i slutet på november. Tävlingen startar redan idag på YouTube och Susan Boyles hemsida.

Den som vill vara med i tävlingen skall spela in ett videoklipp där de sjunger ”Silent Night” och därefter ladda upp klippet i Susan Boyles YouTube-kanal. Susan Boyle väljer själv den slutgiltiga vinnaren i tävlingen.

Tävlingsinstruktioner hittar du här

Susan Boyles debutalbum ”I Dreamed A Dream” var 2009 mest sålda album världen över och såldes i över 8 miljoner exemplar.

I slutet på november släpps Susan Boyles nya album i Sverige.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Jul 9th, 2010

teddybears-2009

Teddybears skulle spelat i Malmö Folkets Park 16 juli. Folkets Park och Malmöfestivalen, som båda ingår i Malmö Stads arrangemangsenhet, jobbar väldigt nära varandra och när det visade sig att festivalen hade en sista, stor slot att fylla lades ett förslag om att flytta spelningen till festivalens avslutningskväll.

Det är detta som nu sker, i samförstånd mellan Malmö Stads arrangemangsenhet och Luger, Teddybears bokningsbolag. Teddybears spelar på Malmöfestivalen 27 augusti klockan 23:00.

Köpta biljetter till spelningen i Malmö Folkets Park återlöses på inköpsstället eller i Malmö Folkets Park.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Jul 9th, 2010

muse-glastonbury-2010

Muse gjorde en succé spelning förra veckan på den beryktade Glastonburyfestivalen. På scen fick de finbesök av U2’s The Edge som spelade gitarr på den gamla klassikern ”Where The Streets Have No Name”. Muse senaste album, ”The Resistance” , rusade efter spelningen upp #10 på albumlistan och gick då över gränsen för dubbel-platina i hemlandet.

Trion har snart sålt över tre miljoner album, vilket gör det till det mest framgångsrika i bandets karriär. De har även gjort ledmotivet till Eclipse, filmen som hade premiär förra veckan lockade miljonpublik.

...