Av Redaktionen
0 Kommentarer
Jul 4th, 2010

the-haunted

Metalbandet The Haunted från Göteborg kommer i september att göra tre spelningar i Italien och Schweiz vilka föregår deras framträdande på Total Metal Festival i Bari den 25 september. De kommer att göras sällskap på miniturnén av de italienska banden Methedras och Subliminal Crusher.

The Haunted släppte den 19 april sin nya live-DVD “Road Kill” genom det tyska bolaget Century Media Records.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Jul 4th, 2010

peace-and-love-hakan-hellstrom

Årets Peace & Love-festival har nu räknat ihop det totala antalet sålda biljetter. Siffran hamnade på totalt 42 000 sålda biljetter, vilket är lika med utsålt och ett nytt rekord i festivalens 11-åriga historia. Förra året såldes totalt 41 685 biljetter.

Tjoho, det är helt underbart, säger festivalchef Patric Hammar.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Jul 4th, 2010

Metalpionjärerna Rage Against The Machines sångare Zach de la Rocha har dragit igång en kampanj för att upphäva den nya lag rörande illegal invandring i den sydliga delstaten Arizona som träder i kraft den 29 juli. Lagen kräver att lokala myndigheter kontrollerar de personer som misstänks vara papperslösa. Kritiker hävdar att lagen uppmanar till rasprofilering och en rad politiker, bland dessa den amerikanska presidenten Barrack Obama, har fördömt densamma i olika hårda ordalag. Den mexikanske presidenten Felipe Calderon kallar lagen för diskriminerande.

Rage Against The Machine kommer inte att uppträda i Arizona så länge lagen finns och bland de artister som anslutit sig till protesten finns Nine Inch Nails, Rise Against, Joe Satriani, System Of A Downs sångare Serj Tankian, Kanye West, Cypress Hill, Maroon 5 och Pitbull för att nämna några. Zach de la Rocha har låtit meddela att en serie protestkonserter nu också planeras under juli månad.

...