Av Redaktionen
0 Kommentarer
Jul 1st, 2010

wasp-rockweekend

När vi igår kväll läste att årets Hultsfred hade ställts in kände vi stor sorg med arrangörerna och kulturikonen Hultsfred, men främst för besökarna som laddat och längtat hela året på att äntligen få åka på festival.

Då vi redan nått break even och sålt fler biljetter än totalt förra året till Rockweekend så beslutade vi oss därför att erbjuda de som köpt biljett till Hultsfred att gratis få möjligheten att besöka Rockweekend i Söderhamn istället, som plåster på såren! (Det enda du betalar är serviceavgiften)

Vi önskar Hultsfredspubliken välkommen till Rockweekend och hoppas att kusinen i Småland kan återkomma i framtiden, då vi tror att en musikalisk mångfald gynnar den Svenska livescenen som helhet, säger Martinus Eriksson, Festivalchef på Rockweekend Festival.

Alla som har köpt biljett till Hultsfred kommer att få ett mail med en kod från Eventim där man kan skaffa ett festivalpass till Rockweekend, med serviceavgiften som enda kostnad. Vill man campa tillkommer en kostnad för detta.

Du måste också visa upp din Hultsfredsbiljett i entrén.

Antalet biljetter är begränsat och först till kvarn gäller.

Rockweekend Festival
8-10/7 2010
Moheds Flygfält Söderhamn (Gävleborg)
Twisted Sister, Deep Purple, Saxon, Venom, Sebastian Bach, Kamelot m.fl.
www.rockweekend.se

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Jul 1st, 2010

deranged-2009

Dödsmetallbandet Deranged från Hjärup i Skåne har tecknat kontrakt med det amerikanska bolaget Sevared Records och arbetar just nu på material till sitt åttonde album. Enligt bandets egen utsago så har hälften av låtarna redan skrivits och om allt går som det ska så kommer de att gå in i studion någon gång i vinter.

Deranged kommer i juli att göra två festivalspelningar i Tjeckien och Belgien samt två klubbspelningar i Tyskland och Holland.

Hemsida:
www.myspace.com/stabandhack

...