Av Redaktionen
0 Kommentarer
Mar 7th, 2010
Foto: Karl Nordgaard

Foto: Karl Nordgaard

Det unga metalbandet Gormathon från Bollnäs i Hälsingland har nyligen skrivit kontrakt med den nya svenska etiketten Supernova Records under Bonnier Amigo. Gormathon består av följande medlemmar:

Tony Sunnhag – Sång
Stefan Jonsson – Gitarr
Peter Sonefors – Gitarr
Tomas Hedlund – Bas
Tony Sandberg – Trummor

Mer om bandet hittar du på deras MySpace-sida.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Mar 7th, 2010
Amanda Jenssen

Amanda Jenssen

Det står klart att Amanda Jenssen är årets stora Svensktoppsdrottning. Idag utökade hon sin redan överlägsna ledning på listan med Idol-finalisten Erik Grönwall kämpandes bakom sig. Lars Winnerbäck & Miss Li är dock precis lika överlägsna med sina 130 veckor på listan med duetten “Om du lämnade mig nu” som bibehåller en femteplats från föregående vecka. Jill Johnson passar på att ta ett kliv uppåt till tredje plats med “The Heat Is On”. Det är fortfarande mycket jämnt bakom de två i toppen och Christer Sjögren halkar ner hela fyra placeringar till sjunde plats trots att han bara är 19 poäng efter trean.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Mar 7th, 2010

anette-olzon-nightwish

Det finska bandet Nightwishs svenska sångerska Anette Olzon har nyligen avslöjat på sin personliga blogg att hon är halvvägs in i sin andra graviditet. Fansajter har spekulerat i att hennes pojkvän är basisten Johan Husgafvel från metalbandet Pain men detta har varken bekräftats eller dementerats av Anette själv. Hon berättar på sin blogg att hon beslutat sig för att inte skaffa några fler barn förutom sin åtta år gamla son Seth men att det nu känns riktigt bra efter det att den första chocken lagt sig.

Anettes graviditet innebär att hennes planerade soloalbum får skjutas något på framtiden men Nightwishs manager Ewo Pohjola säger till finska MTV3 att bandets planer att gå in i studion för att spela in ett nytt album i höst inte kommer att påverkas.

...