Av Redaktionen
0 Kommentarer
Feb 7th, 2010

therion

Det unika svenska metalbandet Therion från Stockholm avslöjar nu att deras kommande album kommer att heta “Sitra Ahra”. Totalt spelas 13 låtar in till skivan som kommer att mixas vid legendariska Polar Studios i Stockholm. Bandets ledare Christofer Johnsson har tidigare sagt så här om den nya plattan “Förvänta er något spektakulärt, till och med med Therion-mått mätt!”.

Therions senaste album, live-DVD:n “The Miskolc Experience”, släpptes i juni förra året genom tyska metalgiganten Nuclear Blast Records.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Feb 7th, 2010
Amanda Jenssen

Amanda Jenssen

På den alltid så konservativa Svensktoppen så är de översta sex placeringarna helt oförändrade från föregående vecka med Amanda Jenssen och “Happyland” i topp följd av Idol-finalisten Erik Grönwalls “Higher” och Malena Ernmans långkörare “Min plats på jorden”. På åttonde plats hittar vi veckans enda nykomling i form av Kiruna-bandet Willy Clay Band och låten “Mighty Good Time”.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Feb 7th, 2010

johnossi

När Tracks-listan i P3 avgjordes igår förmiddag så stod det klart att Johnossi gick direkt upp i ledningen som nykomling med låten “What’s The Point”. Förra veckans vinnare Hästpojken och tvåa Markus Krunegård får därmed stiga ned en placering vardera. I övrigt har det inte skett några större förändringar med undantag för Alicia Keys som klättrar hela åtta placeringar upp till åttondeplatsen med låten “Try Sleeping With A Broken Heart”.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Feb 7th, 2010
The Baseballs

The Baseballs

På singellistan så har Lady GaGa under veckan som gått återtagit ledningen från Erik Grönwall i en hård och jämn tvekamp som pågått några veckor nu. På tredje plats hittar vi den amerikanska syntpopartisten Owl City med låten “Fireflies” som klättrar upp på pallen efter förra veckans sjundeplats.

Albumlisten toppas liksom föregående vecka av de superheta tyskarna The Baseballs som nyligen besökt vårt land där de spelat inför utsålda hus. Dansbandshysterin i Sverige håller i sig och på andra respektive tredje plats hittar vi två nykomlingar i form av Torgny Melins “Dansbandsnatt” och Zekes “En sån natt”. Erik Grönwall och Amanda Jenssen får därmed finna sig nedputtade från sina pallplatser från föregående vecka.

...