Av Redaktionen
0 Kommentarer
Nov 9th, 2009

rosanne-cash-2009

Rosanne Cash gör ett exklusivt besök i Sverige för att medverka i Skavlan på SVT den 13 november.

Ett spännande möte där vi kan förvänta oss att höra mer om den där magiska låtlistan hon fick av pappa Johnny och självklart höra henne sjunga en av låtarna live.

Albumet ”The List” har varit ett av årets mest uppmärksammade och fått fantastiskt fin kritik, nu hoppas vi bara på att Rosanne snarast bokar några konserter i Sverige under 2010.

http://www.rosannecash.com/

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Nov 9th, 2009

melody-gardot

Melody Gardots CD, ”My One And Only Thrill”, har sålt PLATINUM i Sverige. Hon har de senaste veckorna varit bästsäljande albumartist i Sverige.

Ingen kan väl ha missat den fantastiska rösten hos Melody Gardot. Hennes medverkan i TV-programmet Skavlan den 25/9 hade stor genomslagskraft. Där berättade hon osentimentalt om olyckan som förändrade hennes liv och med en sångröst som påminner om storheter som Billie Holiday, Ella Fitzgerald och Nina Simone sjöng hon sig rakt in i svenskarnas hjärtan.

Det har varit en stor efterfrågan på biljetter och Live Nation har nu nöjet meddela att det blir en extra konsert på China Teatern i Stockholm den 26 april. Biljetterna till extra konserten släpps idag den 9 november.

MELODY GARDOT gör våren 2010 följande spelningar i Sverige
23.4 Malmö, Konserthuset
25.4 Stockholm, China Teatern
26.4 Stockholm, China Teatern – EXTRA
4.5 Göteborg, Konserthuset

Biljetter
Biljetterna kostar 350 kr + serviceavgift och de säljs enligt nedan;

23.4 Malmö, Konserthuset
LiveNation.se, Kulturbolaget.se, Eventim.se samt Eventims callcenter 0771-651 000. Ingen försäljning via ATG-ombud men köpta biljetter kan hämtas hos ATG & Eventim-ombud
Maxantal biljetter/person: 4
Denna konsert är ett samarbete med Kulturbolaget i Malmö.

25+26.4 Stockholm, China Teatern
LiveNation.se, China Teatern 08-562 892, Ticnet 077-170 70 70 samt hos TIcnet-ombud. Ingen försäljning via ATG-ombud, dock uthämtning.
Maxantal biljetter/person: 4

4.5 Göteborg, Konserthuset
LiveNation.se, Göteborgs Konserthus biljettkassa 031-7265310 samt www.gso.se
Maxantal biljetter/person: 4

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Nov 9th, 2009
Takida

Takida

Som vi blivit vana vid så behåller Caroline af Ugglas sin överlägsna ledning på Svensktoppen även denna veckan med låten “Vi blundar”. Bakom henne så har Amanda Jenssen och Lars Winnerbäck & Miss Li bytt plats med “Greetings from space” respektive “Om du lämnade mig nu”. I övrigt har det inte skett några större förändringar i toppen men vi har två nykomlingar i topp tio. På sjunde plats hittar vi Christer Sjögren med “Ge oss år tillbaka” och på åttonde plats Takida med “The things we owe”.

...