Av Redaktionen
0 Kommentarer
Maj 23rd, 2009

Den 7 och 8 augusti så är det dags igen för Jazz i Mariefred på Grafikens Hus. Det är nu åttonde året som basisten Palle Danielsson (årets Guldkatt) bjuder in musikervänner för att sätta ihop en helt unik konstellation för dessa två kvällar.

Palle och hans vänner
Jeanette Lindström, sång
Jonas Östholm, piano
Karl Martin Almqvist, saxofon
Anders Kjellberg, trummor
Palle Danielsson, bas

Och sist men inte minst, som grädde på moset kommer basisten Christian Spering för att krydda upp kvällarna med bl.a en basduett/basduell med Palle Danielsson.

När och var?
7 & 8 augusti kl. 19.00 på Grafikens Hus i Mariefred

Biljetter 220,-
Försäljningsställen, se www.jazzimariefred.se

Arrangör: Föreningen Jazz i Mariefred i samarbete med Grafikens Hus

palle-danielsson

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Maj 23rd, 2009

richard-herrey-golden-hits

Den 27 maj ligger den röda mattan utrullad för att ta emot Richard Herrey som ny platschef på Golden Hits. För att fira Richards första dag så får alla som dyker upp med guldfärgade skor på fötterna fri entré.

I mars i år blev det bestämt att Richard Herrey blir ny platschef på Golden Hits på Kungsgatan i Stockholm. Golden Hits som ingår i Wallmans Nöjen har årligen 220 000 besökare och är ett av Sveriges största nöjespalats. Palatset är kanske mest känt för att innehålla Stockholms främsta schlagerkrog och här finns både schlagershow och Schlagerbaren, men även 80-talsbaren, dansgolv, karaoke och Dinnershow. Richard Herrey har helt enkelt hittat hem.

Första dagen på plats måste firas
För att fira att Richard Herrey nu tar över som platschef onsdagen den 27 maj så bjuds både stammisar och nya besökare på fri entré – om de har gyllene skor på sig.

– Jag vill slå på stort och fira min första dag på riktigt. Klart att alla som har ett par gyllene skor hemma måste ha dessa på sig. Det kommer jag att ha, säger Richard Herrey, platschef på Golden Hits.

Entré: 100 kronor på vardagar

Golden Hits serverar dagens lunch och affärsluncher
Öppet måndag-fredag 11.00-14.00

Bistroavdelning
Öppet måndag-fredag 16.00-24.00, lördag 12.00-24.00

Dinnershow
“Lost in Vegas II”
tisdag – lördag 18.30-23.00

“Schlagerbaren goes 80’s”
fredag-lördag 18.30-22.15

Nattklubb
onsdag-lördag 23.00-03.00

...