Av Redaktionen
0 Kommentarer
Mar 4th, 2009

hateform

Sedan de bildades för fyra år sedan har finska Hateform turnerat konstant och spelat ihop med bl.a. Amoral, Amorphis, Legion of the Damned och Pain Confessor. I höstas släpptes debutalbumet ”Dominance” i Sverige.

”Dominance” har fått lysande recensioner i den inhemska pressen som talar om att detta kan vara 2008 års bästa debut. På plattans tio spår blandar Hateform flera typer av metal till ny och fräsch death metal med hög intensitet.

Intresset för Hateform är stort även internationellt. ”Dominance” kommer bl.a. att släppas i Japan genom Soundholic, som har samarbetat med Scar Symmetry, Soilwork och Trivium.

Nu kommer Hateform till Sverige för tre spelningar:
17/4 Ekens Gård, Haninge
18/4 Klubb Gås, Stockholm
19/4 Harry B James, Stockholm

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Mar 4th, 2009

Den ideella hårdrocksföreningen The Crash i Norrköping har råkat ut för problem. Klubben Black Horn, där föreningen sedan en tid tillbaka har huserat, har låtit meddela att deras månatliga arrangemang kan bli tvingade att flytta på sig, alternativt upphöra helt. Anledningen är att det är för dålig uppslutning för att de ska kunna avvara en bra lördag varje månad.

Ledningen i The Crash ställer sig frågande till varför medlemsantalet och publiksnittet har minskat och anser att Norrköping utan tvekan har kapacitet att fylla Black Horn på klubbkvällarna. De tar därför gärna emot synpunkten på vad som kan förbättras.

Nästa arrangemang i The Crashs regi går av stapeln nu på lördag den 7 mars då Bokor, Griftegård och Terrorama står för liveunderhållningen. I april kommer melodifestivalsuccén H.E.A.T till klubben.

HEMSIDOR
www.thecrash.se
www.blackhorn.se

...