Av Redaktionen
0 Kommentarer
Dec 9th, 2008

I september fyllde de med lätthet Globen två kvällar i rad. Idag har Live Nation och Luger den stora glädjen att avslöja att i sommar är det dags igen. Den 22 augusti står
Coldplay på Stockholms Stadions stora utomhusscen.

Biljetterna släpps den 11 december klockan 09.00.

Med albumet Viva La Vida, som släpptes i juni, visade Coldplay ännu en gång att de är ett av världens största popband. Producerat av Brian Eno och Markus Dravs var skivan uppföljare till 2005 års X&Y, som gick rakt in på förstaplatsen i 32 länder och har hittills sålt 10 miljoner exemplar över hela världen. Viva La Vida följde föregångarens spår och gick direkt upp på spellistor och topplistor världen över. Albumet har under en lång tid legat högt på den svenska albumlistan med totalt tre veckor som nummer ett. Singeln med samma namn som albumet höll förstaplatsen på Trackslistan i totalt elva veckor och albumet har till dags dato sålt platina.

Coldplay spelade senast i Sverige den 17 och 18 september på Globen för fullsatta hus.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Dec 9th, 2008
Lady Saw

Lady Saw

Drottningen av dancehall spelar i Stockholm i april

Dags för Sverigebesök för the first lady of dancehall: Lady Saw. Den 10 april dyker hon upp på Klubben i Stockholm. Biljetterna släpps den 11 december.

Lady Saw är en av världens första kvinnliga mc’s att slå igenom utanför hemlandet Jamaica. Hon är sångerska, dj, producent och låtskrivare, men framför allt är Lady Saw en kvinna som lyckats slå sig fram i en totalt mansdominerad värld. Hon har jobbat med artister som Gwen Stefani, Missy Elliot, Foxy Brown och Pharrell Williams. Hon var den första kvinnliga dj’n att någonsin vinna en Grammy och att sälja tredubbel platina. Lady Saw har utan tvekan gjort avtryck i reggae-världen, dels på rökiga klubbar i Kingston men framförallt på världens alla dansgolv.

Lady Saw är drottningen av grym dancehall, skakande rumpor och heta dansbataljer. Det, och lite till, är precis vad vi har att vänta när det är dags för Sverigebesök i april nästa år.

Konsertinfo:

10.4 Stockholm, Fryshuset – Klubben

Biljettinfo:

Biljetterna släpps den 11 december, kostar 240 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet: 077-170 70 70 samt Ticnet- och ATG-ombud.

Pressbiljetter: [email protected]

...