Vinn den ultimata 1D Day-upplevelsen!

Lördagen den 23 november är det 1D Day – ett globalt event med One Direction där fans från världens alla hörn kan ta del av en sju timmar lång direktsändning på webben med Harry, Louis, Liam, Niall och Zayn. Under 1D Day kommer bandet bjuda på inspelade sketcher, livesändningar från olika länder i världen, kända gäster i studion samt roligheter för och med fans. 1D Day är en del av lanseringen av One Directions nya album ”Midnight Memories” som släpps den 25 november.

Nu har svenska fans möjligheten att vinna den ’Ultimata 1D Day-upplevelsen’. 10 lyckliga vinnare kommer tillsammans med en vän inkvarteras på nya Quality Hotel Friends vid Friends Arena där de får en exklusiv och unik 1D Day-upplevelse den 23-24 november. Förutom en lyxig övernattning på hotellet bjuds vinnarna också på ett exklusivt prispaket som innehåller:

– Ståplatsbiljett av bästa kategori till One Directions konsert på Friends Arena lördagen den 14 juni 2014
– Exklusiv guidad visning av backstageområdet på Friends Arena
– One Direction-kit som innehåller nya albumet ”Midnight Memories”, posters och merchandise
– Godis, snacks och läsk som räcker under hela den 7 timmar långa 1D Day-sändningen – som vinnarna upplever allra bäst från hotellsängen!

För att vinna den Ultimata 1D Day-upplevelsen ska man lyssna på programmet Radio Play Topp 10 med Jazon som sänds vardagskvällar klockan 18:00 på radiostationen NRJ. Där kommer man under vecka 46 och 47 kunna lägga beslag på de exklusiva 1D Day-hotellrummen på Quality Hotel Friends samt de fullmatade prispaketen.

Lycka till i tävlingen, Sveriges alla 1D-fans!

Rulla till toppen