Video och konserter med Let’s Say We Did

lets-say-we-did

Let’s Say We Did har existerat i periferin av Stockholms musikscen sedan de, uppresta ur askan av tidigare projekt, började spela ihop 2008. De släpper nu på onsdag den 23 november sin självbetitlade debut, färdigställd tillsammans med producenten Pelle Gunnerfeldt (Hives, Bear Quartet, Säkert, m.fl). Albumet är till hälften inspelat i L.S.W.Ds replokal och till hälften i Studio Gröndahl med Pelle Gunnerfeldt som även mixat skivan.

Tidigare har L.S.W.D gett ut en trilogi EP-skivor på egna bolaget Nesna Records. Trilogin har hyllats från internets alla hörn för sina gitarr-hookar och melodiösa poplåtar. En rad musikbloggar har utnämnt L.S.W.D till ett band att hålla ögonen på och det har dragits jämförelser med Pavement, Wilco och Teenage Fanclub. Trilogin har även uppmärksammats av Sveriges Radio P3, Gimmie Indie och Gaffa Magazine m.fl.

Första spelningen var på Rookiefestivalen i Hultsfred 2008, efter det har bandet spelat på de flesta ställen som har en scen i Stockholm och sedan tidigare runt om i Europa i länder som Spanien, England och Skottland. I somras spelade L.S.W.D på Åländska festivalen Island In The Sun tillsammans med b.la Slagsmålsklubben, French Films, Urban Cone och så här skrev Festival24: ”In under tak … och ser Let´s Say We Did … Countrypop med helt egensinnig, och jäkligt bra sång, försöker de få regnet att upphöra. De kämpar, och i Galaxies lyckas det! …

2011 är deras år.

Konsertdatum
23 november – Hornstull Strand, Stockholm (release-spelning)
25 november – Musikens Hus, Göteborg
26 november – Mitt Andra Hem, Göteborg

Mer information om spelningar med Let’s Say We Did

Här hittar även bandets första musikvideo.

Rulla till toppen