Tommy Trash till Stockholm i maj

Tommy Trash är så långt ifrån den stereotypa houseikonen man kan komma. Trots episka anthems slänger han samtidigt bilden av den renrakade houseartisten långt bort från scenen. Utan att tumma en centimeter på kvaliteten.

Vid sidan av sin vilda scenpersona har Tommy Trash fortfarande en ödmjuk och kärleksfull attityd inför sin egen och andras musik. Uppmärksammade remix-uppdrag för artister som Swedish House Mafia och Deadmau5 indikerar att efterfrågan på hans arbete är skyhög. Med sina släpp på Axtone och Refune så väl som Mau5trap och Tiestos Musical Freedom visar australiern Tommy Trash att varje produktion är ett bevis för hans brinnande kärlek till sitt musikaliska arv.

Tommy Trash har inga problem att passa in i de stora sammanhang som nu associeras med den konstant växande klubbkulturen. Från de mest prestigefyllda nattklubbarna till de allt större festivalerna, ingen scen är för liten eller för stor för Tommys adrenalinstinna spelningar.

Efter samarbeten med giganter som Tiesto , Sebastian Ingrosso och A-Trak i bagaget kan vi lova att även 2013 kommer bli Tommy Thrashs år. Senast i raden av släpp från den ofattbara australienska dansgolvskrigaren är Truffle Pig på Fool’s Gold och Monkey See Monkey Do på Mau5trap.

WHO’S GETTING TRASHED?!?

Konsertdatum
1 maj – Stockholm – 2.35:1 / Berns

Rulla till toppen