Tom Jones till Jönköping istället för Karlstad

tom-jonesPå grund av logistiska anledningar tvingas Tom Jones ställa in den planerade konserten i Karlstad den 25 september i år. Samma datum kommer Tom Jones i stället att spela på Kinnarps Arena i Jönköping. Samtliga biljetter till Karlstad återköps via försäljaren. Biljetter till Jönköping släpps på torsdag den 28 maj klockan 10.00.

Han kallas tjuren från Wales men han är mycket mer än så. Med nya albumet ”24 Hours” i bagaget kommer äntligen Tom Jones, en av världens största underhållare, till Sverige i september för tre spelningar i Stockholm, Jönköping och Malmö.

I närmare fem decennier har han försett världen med musik som älskats i både öst och väst och av gammal som ung. Ändå är han så långt ifrån att vara inaktuell en artist någonsin kan vara. I slutet av 2008 släppte Tom Jones det nya albumet ”24 Hours”, på det har Tom Jones tagit klivet från att framföra andra artisters låtar till att presentera egenskrivet och personligt material. Det är hans mest intima skiva någonsin, en där den riktiga Tom Jones får utrymme att berätta stora och passionerade historier om sig och sitt liv, familjen och barnen, livet och döden, och minnen; både från det förflutna och sådana som hela tiden skapas nya. ”Den här gången ville jag göra musiken om mig, med mina berättelser om mitt liv”, säger Tom Jones om det nya materialet.

Med sina nästan 50 år som artist är Tom Jones en levande legend inom musikvärlden. Han är en underhållare av stor rang, en veteran som lyckats hålla sig ständigt aktuell i den föränderliga värld som kallas showbiz. Med ett tilltal som lockar både en ung och äldre publik har han lyckats med konststycket att aldrig stelna, ständigt utvecklas och röra sig framåt genom varje år som artist.

Den 22 september spelar Tom Jones på Globen i Stockholm, den 25 september på Kinnarps Arena i Jönköping och den 26 september på Malmö Arena i Malmö.

För mer information se Livenation.se eller Tomjones.com.

Konserten i Jönköping är ett samarrangemang med Kulturbolaget.

Biljettinformation:
Observera att köpta biljetter till den inställda konserten i Karlstad är INTE gällande för den i Jönköping.

Samtliga köpta biljetter till den inställda konserten i Karlstad återlöses via återförsäljare senast den 24 oktober 2009.

Biljetter till den nyinsatta konserten i Jönköping kostar 495 – 595 kr plus serviceavgif och släpps klockan 10.00 på torsdag den 28 maj. Biljetterna säljs via LiveNation.se samt Eventims callcenter 0771-651 000 och ombud. Ingen reservation kommer att ske över telefon utan all försäljning, både via Internet och Call Center, är direktköp.

Eventims ombud finns listade på LiveNation.se.

Biljetterna till Tom Jones i Stockholm och Malmö kostar 460 – 545 kr exklusive serviceavgift och säljs via Livenation.se och Ticnet 0771-70 70 70, samt Ticnetombud. Ingen försäljning via ATG – enbart uthämtning.

22.9 Stockholm, Globen
25.9 Jönköping, Kinnarps Arena *OBS: ÄNDRAD STAD*
26.9 Malmö, Malmö Arena

Rulla till toppen