Toby Keith till Sverige i november

toby-keithMultitalangen Toby Keith har sålt 25 miljoner album bara under det senaste decenniet. Hans country är älskad världen över och i november är det Sveriges tur. Den 16 november spelar Toby Keith på Cirkus i Stockholm. Biljetterna släpps den 13 augusti.

Dags för årets underdrift: Toby Keith har många strängar på sin välstämda lyra. Den grammynominerade superstjärnan inom folk- och countrymusik är artist och producent, ägare av både skivbolag och restauranger och filmer, han har sålt över 25 miljoner album bara under det senaste decenniet och framförallt: han är en multitalang utan dess like.

Uppvuxen i Oklahoma lämnade Toby Keith sin hemstad med siktet inställt på Nashville, i bagaget hade han en handfull demos som snart skulle utgöra grunden för hans självbetitlade debut som såg dagens ljus 1993 och innehöll flera av hans största hits såsom ”Who’s your daddy” ”Courtesy” ”Cowboy” ”How do you like me now” och ”God love her”. För att nämna bara några.

Idag är Toby Keith en av USA:s mest säljande artister (den fjärde bäst säljande under det senaste decenniet i USA!) och med närmare 70 miljoner airplays är han i gott sällskap av hitmakare som Elton John, The Bee Gees och John Lennon. I januari släpptes Toby Keiths album ”That Don’t Make Me A Bad Guy” och i November är det dags för den svenska publiken att få sin beskärda del av multitalangen från Oklahoma.

För mer information, besök www.tobykeith.com.

BILJETTINFO:
16.11 Cirkus, Stockholm

Biljetterna släpps den 13 augusti klockan 10.00, kostar 480-550 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se samt Eventims callcenter 0771-651 000 och ombud samt www.eventim.se. Ingen reservation kommer att ske över telefon utan all försäljning, både via Internet och Callcenter, är direktköp.

Rulla till toppen