Thomas Dybdahl är klar för spelning på Nalen

I fredags gästade den norska singer/songwritern Thomas Dybdahl TV-programmet Skavlan där han framförde singeln ”But We Did” från senaste albumet ”What’s Left Is Forever”, som precis gått in etta på albumlistan i Norge. Redan den 11 oktober besöker han Sverige igen för ett spelning på Stacken, Nalen. Biljetter till konserten finns ute nu.

Norska Thomas Dybdahl är otroligt populär i hemlandet. Hans senaste fem album har alla sålt platina i Norge och när hans nya skiva ”What’s Left Is Forever” släpptes i förra veckan gick den direkt in som etta på den norska albumlistan. Det är Thomas fjärde albumetta i hemlandet. Skivan är inspelad i både LA och Norge och är producerad av GRAMMY-vinnaren Larry Klein.

Dybdahl har tidigare jämförts med artister som Jeff Buckley, Nick Drake och Bon Iver. Nu är han dubbelt aktuell då även Daniel Alfredssons film ”Skumtimmen”, med Lena Endre i huvudrollen, nyligen hade biopremiär. Filmens soundtrack är specialskrivet av Thomas Dybdahl och i filmen hörs också två av låtarna från det aktuella albumet ”What’s Left Is Forever”.

Rulla till toppen