The Fooo ger konsert i vår

Att The Fooo är det självklara arenabandet råder det ingen tvekan om. Debutuppträdandet på scen gjorde de i våras inför 48 000 personer när de öppnade för Justin Bieber på Globen. Den 5 april intar The Fooo Annexet i Stockholm med The Fooo Experience.

Biljetter finns ute nu!

Det började med en bergsprängare och en filmkamera på Drottninggatan i Stockholm, där gruppen spelade in ett klipp till sin första låt Kangaroos . Det dröjde inte många dagar innan Justin Biebers management hade uppmärksammat klippet och erbjöd The Fooo förbandsplatsen på Biebers världsturnéstopp i Stockholm. På någon vecka spelades det in nya låtar och repeterades koreografier och i april debuterade The Fooo på scen i Globen inför 48 000 personer på tre kvällar.

Genom flertalet guerilla-inspirerade uppträdanden på gator runtom i Sverige har bandet tillskansat sig en omfattande fanbase, Foooers, som får ta del av gatukonserter, videor och bilder via bandets mycket aktiva sociala medier.

Releasen av deras självtitulerade debut-EP resulterade i en stadig förstaplats på iTunes från och med första dagen på förhandsbokningen och en månad framåt. Även singeln Build A Girl har legat på förstaplaceringen på iTunes.

Nyligen gjorde The Fooo en mycket uppmärksammad gatuturné som skapade hysteri i Norrköping, Örebro och Göteborg. Nu är det nu dags för The Fooo och deras hängivna fans att inta Annexet i Stockholm för bandets första egna konsert.

Konsertdatum
5 april 2014 – Annexet, Stockholm

Rulla till toppen