The Bronx till Sverige i februari

the-bronx

Fin-hardcore coming up. När The Bronx kommer tillbaka till Sverige i början av nästa år är det upplagt för det bästa 2009 har att erbjuda i hardcorepunkväg. Den 18 februari spelar de på Tyrol i Stockholm. Biljetterna släpps den 5 december.

Ständigt turnerande, ständigt aktuella och ständigt hyllade i punk- och hardcorekretsar. Los Angeles-bandet The Bronx verkar göra allt rätt. Senast bandet stod på en svensk scen var 2007 och Debaser Medis var fyllt till bredden. Om Malmö-giget på samma turné skrev Agonyzones Roger Uddin: ”vad som skapades under denna intima afton stavas på följande sätt – magi.”.

The Bronx släppte sin självbetitlade debut 2003. Uppföljaren, The Bronx (II) kom tre år senare. Ett tredje album, The Bronx (III) nådde världen i år. The Bronx har turnerat med Mastodon, Converge och Every Time I Die och under 2008 spelade de på stora scenen på Warped Tour. I ”What We Do Is Secret”, den filmatiserade biografin om The Germs och sångaren Darby Crash, har vi under hösten sett The Bronx i rollen som det legendariska Black Flag.

I februari nästa år kommer The Bronx till Sverige. Go see!

Konsertinfo:

18.2 Stockholm, Tyrol

Biljettinfo:

Biljetterna släpps den 5 december, kostar 195 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet: 077-170 70 70 semat Ticnet- och ATG-ombud.

Rulla till toppen