Syster Sol släpper nytt album och ger sig ut på turné

Isabel ”Syster Sol” Sandblom är Sveriges alldeles egna reggaedrottning som har fångat reggaefantasternas hjärtan med sin musik. Med albumen ”Dömd att bli bedömd” och uppföljaren ”Kichinga!” från 2011 har hon intagit en självklar plats på den svenska musikscenen och nu är hon äntligen tillbaka med nytt material då albumet ”Mellan raderna” släpps.

Som alltid får lyssnaren ta del av pulserande och sköna reggaetoner och på den nya plattan hör vi ett ännu mer utpräglat Syster Sol-sound med tunga lyrics och massiva rytmer. Bakom produktionerna ligger bland andra Kapten Röd, Partillo och Jerre (Mofeta & Jerre). Låtarna innehåller allt från självutlämnande och känsliga texter till kraftfulla och peppande budskap.

Det känns som att jag har hittat ett sound som jag trivs med. Mina texter är dessutom mer omedelbara: jag går ut direkt med vad jag vill säga. Det känns som att jag vågar göra det, på ett sätt jag varit mer försiktig med tidigare, säger Syster Sol.

Ikväll är det premiär för Syster Sols albumturné i Göteborg och nedan listas hennes kommande spelningar. Fler datum tillkommer.

Turnédatum
25 oktober – GÖTEBORG, Stora Teatern
26 oktober – MALMÖ, Victoriateatern
8 december – SÄLEN, Ice Nattklubb
14 december – STOCKHOLM, Solidaritet Arena

Rulla till toppen