Stig Brenner (Unge Ferrari) åker ut på turné i Sverige

Stig Brenner, även känd som Unge Ferrari, har under de senaste åren etablerat sig som en av Norges största artister. 2019 vann han hederspris under norska P3 Gull och har varit nominerad hela 7 gånger till ”Spellemannsprisen”, vilket är Norges motsvarighet till en Grammis. Den 10 maj kommer han till Nalen i Stockholm för en efterlängtad konsert, biljetterna släpps den 27 januari klockan 09:00 via LiveNation.se.

Stig Brenner (Unge Ferrari) åker på turné i Sverige

Stig Brenners musikkarriär och senaste album

I samband med Stig Brenners efterlängtade andra album som släpptes 2021 ”Hvite Duer, Sort Magi” la han Unge Ferrari bakom sig och går numera under namnet Stig Brenner. Albumet innehåller låtarna ”Fri”, ”Når alt ikke er nok (feat. Molly Sandén)”,”Miserabel” med Marcus & Martinus och Larsiveli samt ”Hull i foten” med Siyabång blev snabbt en succé och har passerat över 22 miljoner streams. Som Unge Ferrari släppte han tidigare låtar som ”Hvis du vil” och albumet ”Midt Imellom Magisk og Manisk” med 75 miljoner streams. Stig Brenner är en mästare på att väva ihop såväl silkeslena som hårda sånger om att hitta sig själv på botten och toppen av livet.

Stig Brenners senaste projekt och planer för framtiden

Under 2022 har Stig varit med i den norska motsvarigheten till ”Så Mycket Bättre”, släppt EPn ”Bluesbrutterne” med Arif, inklusive låtarna ”Gutter snakker aldri sammen” och ”Øyne i nakken” med Isah, som bägge rör ämnet känslor. Han avslutade fjolåret med en utsåld arenaspelning på Oslo Spektrum och nu ser han fram emot att Stockholm och Nalen ska bli en del av hans universum.

Rulla till toppen